Stoiximan Super League

«Και η Τορίνο εκτός από τη Μίλαν κοιτάζει Κουλιεράκη»

Σύμφωνα με ιταλικό δημοσίευμα, εκτός από τη Μίλαν και η Τορίνο έχει στραμμένο το βλέμμα της προς τον Κωνσταντίνο Κουλιεράκη, ψάχνοντας έναν παίκτη για το κέντρο της άμυνας.

Έντονο φαίνεται πως είναι το ενδιαφέρον εξ Ιταλίας για τον Κωνσταντίνο Κουλιεράκης.

Ο σέντερ μπακ του ΠΑΟΚ που κάνει εξαιρετικές εμφανίσεις στο τελευταίο διάστημα, βρίσκεται σύμφωνα με το ιταλικό «sportincampo.it» στο στόχαστρο της Τορίνο, πέρα από τη Μίλαν, της οποίας το ενδιαφέρον ήταν γνωστό εδώ και καιρό.

Όπως τονίζει το εν λόγω δημοσίευμα, η «Τόρο» έχει στη λίστα της τον νεαρό σέντερ μπακ, κυρίως λόγω του αντιμετωπίζει πολύ μεγάλα προβλήματα, τόσο τραυματισμών όσο και απόδοσης, στο κέντρο της άμυνάς της.

O Kουλιεράκης μέχρι στιγμής μετρά 11 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις τη φετινή σεζόν με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, έχοντας μάλιστα και 3 γκολ.

Αναλυτικά όσα αναφέρει δημοσίευμα:

«Το περασμένο καλοκαίρι η περίπτωση του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη συζητήθηκε πολύ από τους ανθρώπων των ροσονέρι. Είναι ένας ποδοσφαιριστής που παρά το νεαρό της ηλικίας του έχει αποκτήσει σημαντική εμπειρία και σκοράρει και γκολ με την φανέλα του ΠΑΟΚ.

Ωστόσο, έχει προκύψει ότι και η Τορίνο του Ιβάν Γιούριτς θα μπορούσε να ενδιαφέρεται έντονα για τον 20χρονο αμυντικό αν κρίνει κανείς από τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζει στο κέντρο της άμυνας της. Η κατάσταση άλλωστε, είναι κρίσιμη αν κρίνει κανείς και από τις απουσίες με τις οποίες πηγαίνει η Τορίνο στο ντέρμπι με την Γιουβέντους».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x