Stoiximan Super League

Λουτσέσκου: «Δυο πράγματα με εκνευρίζουν, οι συνεντεύξεις μετά τα ματς και οι μεταγραφικές περίοδοι»

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου απάντησε με χιούμορ σε ερώτηση για το τι δυσκόλεψε τον ΠΑΟΚ στη νίκη απέναντι στην Κηφισιά.

Στα στοιχεία που έδωσαν στον ΠΑΟΚ τη νίκη επί της Κηφισιάς και τα χαρακτηριστικά που κρατάει από την αναμέτρηση σχολίασε στην κάμερα της Nova ο Ραζβάν Λουτσέσκου, ο οποίος απάντησε με χιούμορ σε ερώτηση για το τι δυσκόλεψε τον ΠΑΟΚ απέναντι στον «νεοφώτιστο» σύλλογο.

«Δυο πράγματα είναι που με εκνευρίζουν. Αυτές οι συνεντεύξεις μετά τα παιχνίδια και οι μεταγραφικές περίοδοι», ανέφερε στο flash interview γελώντας ο Ρουμάνος προπονητής, ο οποίος στη συνέχεια αναφέρθηκε στη δυναμική που έχει η ομάδα των βορείων προαστίων, παρότι ανέβηκε φέτος στη Stoiximan Super League.

«Δεν είναι δίκαιο να μιλάμε για νεοφώτιστο, γιατί σήμερα στο ποδόσφαιρο δεν έχει σημασία. Το ποδόσφαιρο έχει αλλάξει, οι ομάδες είναι πιο δυνατές και πιο πολύπλοκες. Κάθε ομάδα έχει παίκτες με εμπειρία, μπορούν να κάνουν πιο δύσκολα τα πράγματα. Είχαμε μιλήσει όλη τη βδομάδα για αυτή την ιδιαιτερότητα. Ήταν δύσκολο γιατί ξέρουμε ότι μια τέτοια ομάδα δεν έχει τίποτα να χάσει, παίζει χωρίς πίεση, με φιλοδοξία. Εμείς έχουμε παίξει ένα παιχνίδι την Πέμπτη, σπαταλήσαμε ενέργεια, ταξιδεύαμε ολόκληρη μέρα χωρίς ξεκούραση. Δεν είχαμε τον καλύτερο δυνατό ρυθμό, αλλά ελέγξαμε το παιχνίδι. Ήρθε το 1-0 και αφού δεν έγινε εύκολα το 2-0 τα πράγματα μπλέχτηκαν. Το πιο σωστό αποτέλεσμα στο τέλος θα ήταν καθαρό σκορ με 2-0».

Για το τι του άρεσε σήμερα, σχολίασε: «Οι τρεις πόντοι, η θέληση για τη νίκη, παρότι είχαμε δεν είχαμε τον πιο γρήγορο ρυθμό, αλλά είχαμε τον απόλυτο έλεγχο και τη διάθεση που μας οδήγησε σε αυτή τη νίκη».

Για το αν θα προτιμούσε να μην είχε παιχνίδι σήμερα για να ξεκουραστεί η ομάδα, ανέφερε: «Ήταν προγραμματισμένο αυτό το παιχνίδι για σήμερα, παίξαμε, νικήσαμε, προχωράμε μπροστά. Έχω δει σε ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, αλλά και στην Ελλάδα, όταν υπάρχει η διάθεση μπορεί να γίνει αυτό το πράγμα. Είμαι ευχαριστημένος που παίξαμε, νικήσαμε και μας δίνει έξτρα αυτοπεποίθηση σε όλο το σύνολο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x