Stoiximan Super League

Ο προπονητής της εξέδρας: Πέρασαν το «τεστ» οι μικροί, σταθερές αδυναμίες ο ΠΑΟΚ παρά την ανατροπή

Δείτε τα σημεία-κλειδιά από το ΠΑΟΚ-Λαμία, σύμφωνα με τον «προπονητή της εξέδρας».

Σημαντική επιστροφή στις νίκες για τον ΠΑΟΚ, ο οποίος -ύστερα από τρεις σερί ήττες στο πρωτάθλημα- επικράτησε 2-1 με ανατροπή επί της Λαμίας στην κεκλεισμένων των θυρών Τούμπα.

Ο «προπονητής της εξέδρας» επισημαίνει ορισμένα σημεία-κλειδιά που μένουν από το ματς:

* Είχε ανάγκη και την ανατροπή: Το σημαντικό για τον ΠΑΟΚ είναι να έρχονται οι νίκες. Ωστόσο, η αλήθεια είναι ότι το σύνολο του Ρασβάν Λουτσέσκου αυτή τη στιγμή έχει ανάγκη κι από αυτά τα «τρίποντα». Οι ανατροπές χτίζουν χαρακτήρα στις ομάδες και πρόκειται για την πρώτη φετινή των «ασπρόμαυρων».

* Αδυνατεί να προστατέψει την εστία του στην Τούμπα: Ανεξαρτήτου εάν προηγήθηκε ή όχι φάουλ του Νούνιες στο 1-0 της Λαμίας, η ουσία είναι ότι ο ΠΑΟΚ δέχτηκε εντός έδρας γκολ για τέταρτο σερί ματς πρωταθλήματος. Τελευταία φορά που κράτησε μηδέν παθητικό ήταν στο 2-0 επί της ΑΕΚ στις 26 Σεπτέμβρη. Ο «δικέφαλος του Βορρά» πρέπει να το διορθώσει, όσο δύσκολο κι εάν είναι στους τρεις επόμενους αγώνες που ακολουθούν και οι οποίοι θα είναι κεκλεισμένων των θυρών.

* Πρέπει να μάθει να τα «καθαρίζει»: Μια από τις φετινές αδυναμίες του ΠΑΟΚ είναι ότι δεν μπορεί να υπερασπιστεί το προβάδισμά του. Κάτι που παραλίγο να γίνει και απέναντι στη Λαμία. Κάπου-κάπου φάνηκε να συμβιβάζεται -κι ας είχε 1-2 στιγμές- και λίγο έλειψε να το πληρώσει στις καθυστερήσεις.

* Πέρασαν το πρώτο τεστ οι «μικροί»: Οι Λύρατζης και Τσιγγάρας συμμετείχαν για πρώτη φορά φέτος στη βασική ενδεκάδα του ΠΑΟΚ σε επίπεδο πρωταθλήματος. Τα πήγαν παραπάνω από καλά, με τον πρώτο μάλιστα να σημειώνει και το παρθενικό του τέρμα με την ανδρική ομάδα των Θεσσαλονικιών. Σημαντική και η επιστροφή του Ίνγκασον.

* Τα «βαρόμετρα» Κούρτιτς και Ζίβκοβιτς: Ο ένας -όντας κεντρικό χαφ- έφτασε τα έξι τέρματα με τους «ασπρόμαυρους». Ο δεύτερος σταθερά από τους πλέον δραστήριους. Για έναν ΠΑΟΚ που δεδομένα δυσκολεύεται να ανοίξει τις αντίπαλες άμυνες, το να έχει αυτούς του δύο σε καλή μέρα είναι σχεδόν... ζωτικής σημασίας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x