Stoiximan Super League

ΠΑΟΚ: Με… πλήρη σύνθεση στην Κύπρο - Ενσωματώνονται και οι διεθνείς

Η αποστολή του ΠΑΟΚ αναχωρεί για την Κύπρο με όλους τους διαθέσιμους παίκτες και τους διεθνείς να ενσωματώνονται στην Μεγαλόνησο λόγω άδειας.

Η πρώτη σειρά προπονήσεων της χειμερινής προετοιμασίας του ΠΑΟΚ ολοκληρώθηκε το πρωί της Κυριακής (27.11) στo γήπεδο της Τούμπας, λίγο πριν η αποστολή αναχωρήσει για Κύπρο, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Το κυριακάτικό πρόγραμμα των παικτών του «δικεφάλου του Βορρά» περιελάμβανε προθέρμανση, παιχνίδια κατοχής, ασκήσεις τακτικής και τελικό παιχνίδι. Οι Μάριος Τσαούσης και Λευτέρης Λύρατζης ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο και το γυμναστήριο.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ αναχωρεί στις 15:45 από το αεροδρόμιο Μακεδονία για Λάρνακα. Τη Δευτέρα (28/11) στις 14:30 η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου θα δώσει το πρώτο της φιλικό παιχνίδι επί κυπριακού εδάφους κόντρα στην Ασντόντ από το Ισραήλ.

Αναλυτικά οι ποδοσφαιριστές που θα μπουν στο αεροπλάνο είναι οι: Κοτάρσκι, Ζίβκοβιτς, Μπαλωμένος, Ταλιχμανίδης, Βιεϊρίνια, Λύρατζης, Σάστρε, Κάργας, Νάσμπεργκ, Μιχαηλίδης, Κουλιεράκης, Τσαούσης, Ράφα Σοάρες, Σελιμάι, Σβαμπ, Φιλίπε Σοάρες, Ντόουγκλας, Μπίσεσβαρ, Ελ Καντουρί, Κωνσταντέλιας, Ρικάρντο, Μουργκ, Νάρεϊ, Κουαλιάτα, Ολιβέιρα και Μπράντον.

Παράλληλα, οι Ντάντας, Κούρτιτς και Ίνγκασον θα ενσωματωθούν στην ομάδα στην Μεγαλόνησο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x