Stoiximan Super League

«Μέσα» και ο Νάρεϊ στον ΠΑΟΚ

Κανονικά συμμετείχε στη σημερινή προπόνηση του ΠΑΟΚ ο Νάρεϊ, ο οποίος ανεβάζει στροφές για να θέσει ξανά εαυτόν στη διάθεση του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Αντίστροφα για την αναχώρησή τους για Κύπρο μετρούν στον ΠΑΟΚ και στη σημερινή προπόνηση ο Ραζβάν Λουτσέσκου είχε μία ευχάριστη είδηση.

Συγκεκριμένα, ο Κάλεντ Νάρεϊ προπονήθηκε κανονικά με την ομάδα και βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο για την επάνοδό του στις υποχρεώσεις του «Δικεφάλου του Βορρά».

Οι Λευτέρης Λύρατζης και Μάριος Τσαούσης, από τη μεριά τους, ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ


Η προπόνηση του Σαββάτου (26.11) ξεκίνησε με προθέρμανση και παιχνίδια rondo με pressing. Στη συνέχεια οι παίκτες χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ. Οι επιθετικοί ασχολήθηκαν με τους αυτοματισμούς και την ανάπτυξη, ενώ οι αμυντικοί με αυτοματισμούς και μεταβάσεις. Στο τελευταίο κομμάτι είχαμε οικογενειακό δίτερμα με υψηλό τέμπο.

Στα ευχάριστα νέα της ημέρας, ο Κάλεντ Νάρεϊ προπονήθηκε κανονικά με την ομάδα. Οι Λευτέρης Λύρατζης και Μάριος Τσαούσης ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο.

Την Κυριακή (27.11) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 10:00 στη Νέα Μεσημβρία και στις 15:45 θα αναχωρήσει για Κύπρο, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x