Stoiximan Super League

Νέα πρόταση από Chicago Fire για Κούτσια - Δίνει δανεικό τον Κουαλιάτα ο ΠΑΟΚ

Η Chicago Fire κατέθεσε νέα πρόταση για τον Γιώργο Κούτσια. Θετικός ο παίκτης, αναμένεται η απάντηση του ΠΑΟΚ. Ποια τα οικονομικά δεδομένα. Στη Βραζιλία ο Κουαλιάτα.

Επιμένει για Κούτσια η Chicago Fire.

Πρόταση ύψους 2,5-3 εκατομμυρίων ευρώ συν ποσοστό μεταπώλησης 20% κατέθεσε η ομάδα του MLS στον ΠΑΟΚ για τον Γιώργο Κούτσια, προσφέροντας τετραετές συμβόλαιο στον παίκτη με ετήσιες απολαβές 500.00 ευρώ ετησίως.

Ο παίκτης είναι ΟΚ σε αυτό το ενδεχόμενο και αναμένεται η απάντηση του «δικεφάλου του Βορρά», ο οποίος δεν απάντησε θετικά στα 2-2,5 που έδινε αρχικά η Chicago Fire. Ο 19χρονος επιθετικός παραχωρήθηκε δανεικός στον Βόλο το περασμένο καλοκαίρι, μετράει ήδη 24 συμμετοχές τις οποίες έχει συνδυάσει με 4 γκολ.

Ο ΠΑΟΚ, πάντως, συμφώνησε για την παραχώρηση του Νίκολας Κουαλιάτα με τη μορφή δανεισμού στη Κουιαμπά, η οποία αγωνίζεται στη Βραζιλία. Ο Ουρουγουανός μεσοεπιθετικός υπέγραψε στους Θεσσαλονικείς το καλοκαίρι του 2022 έπειτα από μία τριετία στους Montevideo Wanderers, αλλά έως τώρα έχει κάνει πέντε συμμετοχές με την πρώτη ομάδα και μία με τον ΠΑΟΚ Β’.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x