Stoiximan Super League

Τσορμπατζόγλου: «Ο πάγκος της ΑΕΚ δείχνει το πρόβλημα του ΠΑΟΚ - Θα μπουν και άλλοι παίκτες άμεσα»

Ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου στάθηκε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM στην έλλειψη λύσεων που έχει ο ΠΑΟΚ, φέρνοντας ως παράδειγμα το πρόσφατο ντέρμπι, ενώ τόνισε ότι ο Λουτσέσκου θα ανοίξει το ροτέισον στο Κύπελλο.

Χρόνο συμμετοχής σε ποδοσφαιριστές που δεν είχαν έως τώρα θα δώσει ο Ραζβάν Λουτσέσκου, όπως σχολίασε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου, κάνοντας παράλληλα ειδική μνεία και στον… ελλιπή πάγκο του ΠΑΟΚ.

«Μετά και τους ορισμούς του Κυπέλλου, έχουμε πέντε καθορισμένα ματς βάσει προγράμματος για να τελειώσει η κανονική περίοδος, με αντιπάλους μικρομεσαίους, σε αγώνες όπου ο ΠΑΟΚ θεωρητικά είναι το φαβορί. Σίγουρα θα χρησιμοποιηθούν πιο πολλοί ποδοσφαιριστές, αυτό δεν χαλάει τον Λουτσέσκου, που είπε πρόσφατα ότι χάθηκε μια ευκαιρία να ενεργοποιήσει και τον Κεντζιόρα και τον Μπράντον Τόμας και τον Τάισον. Ίσως και κάνα δύο ακόμα. Σε σχέση με άλλες ομάδες, ο πάγκος του δεν είναι και τόσο μεγάλος. Αν βλέπαμε τους πάγκους των δύο ομάδων στο ΠΑΟΚ-ΑΕΚ θα καταλαβαίναμε το πόσο πιο ισχυρή ήταν η ΑΕΚ σε αυτό. Βέβαια, με τις επιστροφές που αναμένονται, θα αλλάξει κάπως αυτό», είπε μεταξύ άλλων.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε ότι οι πιο πολλές αλλαγές στην 11άδα θα γίνουν στο Κύπελλο, με την Λαμία, αφού δύσκολα ο κορμός του «δικέφαλου του Βορρά» θα αλλάξει τώρα στο πρωτάθλημα.

Ενώ ο Τσορμπατζόγλου επισήμανε ότι ο Ελ Καντουρί θα επιστρέψει από την επόμενη εβδομάδα, αφού είναι επιρρεπής στους μυϊκούς τραυματισμούς και δεν θα ρισκάρουν από τον ΠΑΟΚ να τον βάλουν άμεσα.

Ερωτηθείς για το αν υπάρχει κάποια αντίδραση από πλευράς «ασπρόμαυρων» για το θέμα με την φανέλα του Γέλοβατς απάντησε αρνητικά, ενώ σημείωσε πως δεν πιστεύει ότι έγινε από πρόθεση να προσβληθεί ένας νεκρός.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x