Stoiximan Super League

Κουλιεράκης: «Θα τα πάμε καλύτερα από πέρυσι, στόχος μου να παραμείνω στην πρώτη ομάδα»

Οι στόχοι και οι βλέψεις του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη του ΠΑΟΚ ενόψει της νέας σεζόν.

Αισιόδοξος ενόψει της νέας σεζόν είναι ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης. Ο νεαρός στόπερ του ΠΑΟΚ -σε δηλώσεις του μετά τη φιλική ήττα (1-2) των Θεσσαλονικιών από τη Χρόνινχεν (όπου αγωνίστηκε βασικός σ' όλο το ματς)- τόνισε ότι θεωρεί πως ο «δικέφαλος του Βορρά» θα παρουσιαστεί καλύτερος, ενώ υπογράμμισε τον στόχο του να παραμείνει στην πρώτη ομάδα.


Αναλυτικά, ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης μίλησε στη NOVA για:

-τους Κρέσπο και Ίνγκασον: «Και οι δύο είναι φοβεροί παίκτες, φοβερές προσωπικότητες, με βοήθησαν πάρα πολύ και στις προπονήσεις στη Θεσσαλονίκη. Τώρα είμαστε μαζί με τον Ίνγκι πλέον, μέσα στον αγώνα και εκτός γηπέδου με βοηθάει πάρα πολύ, καθημερινά, μαθαίνω πάρα πολλά πράγματα από αυτόν».

-τον προσωπικό του στόχο: «Να βγάλουμε τώρα μια καλή προετοιμασία, υγιείς, να διεκδικήσουμε ό,τι μπορούμε και να παραμείνω στην πρώτη ομάδα».

-τον φετινό ΠΑΟΚ: «Είμαστε μια νεανική ομάδα, πιστεύω θα έχουμε πιο πολλή ενέργεια, πιο πολλή ένταση, πιο πολλά τρεξίματα, θα είναι μια πολύ διαφορετική ομάδα και θεωρώ ότι θα τα πάμε καλύτερα από πέρσι».

-τον Κωνσταντέλια: «Με τον Κωνσταντέλια είμαστε από την Κ15 μαζί. Είμαι πολύ χαρούμενος που έχουμε φτάσει σε αυτό το σημείο και παίζουμε συμπαίκτες, μαζί στην πρώτη ομάδα, ακόμα και σε φιλικό παιχνίδι. Είμαστε μαζί στην προετοιμασία, είναι πολύ καλός μου φίλος. Και όταν σκοράρει αυτός ή κάνει κάποια καλή ενέργεια είμαι πολύ χαρούμενος εγώ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x