Stoiximan Super League

ΠΑΟΚ: Οι «καυτές» εξελίξεις με Τζιοβίνκο-Τζόλη, το μέλλον του Ουάρντα και το όχι για Εσίτι

Ο Τζιοβίνκο έρχεται στον ΠΑΟΚ, η Νόριτς κάνει στενό μαρκάρισμα στον Τζόλη, ενώ υπάρχουν νεότερα για τους Εσίτι, Ουάρντα, αλλά και τον Τζακ Γουίλσιρ που προτάθηκε.

Με γρήγορους ρυθμούς τρέχουν οι εξελίξεις στον ΠΑΟΚ σε όλα τα ζητήματα, που εδώ που τα λέμε δεν είναι και λίγα, την στιγμή που προκύπτουν καινούργια καθημερινά.

Ο Σεμπάστιαν Τζιοβίνκο βρίσκεται με το… ενάμισι πόδι στη Θεσσαλονίκη, αφού το μόνο που απομένει είναι να λύσει το συμβόλαιό του με την Αλ Χιλάλ και να έρθει στην Τούμπα με ένα συμβόλαιο κοντά στα 2.000.000 ευρώ!

Από την άλλη, ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ελληνικού ποδοσφαίρου, ο Χρήστος Τζόλης, όχι μόνο αποτελείς στόχο της Νόριτς, αλλά είναι έτοιμοι να καταθέσουν μια πρόταση κοντά στα 10.000.000 ευρώ για την απόκτηση του, με τους «ασπρόμαυρους» πάντως να ζητούν ένα ποσό πάνω από τα 12.000.000 ευρώ.

Όσον αφορά την… ιδιαίτερη περίπτωση του Αμρ Ουάρντα, ο Αιγύπτιος θα αποχωρήσει από τον «δικέφαλο του βορρά», με τους Ατρόμητο, Παναιτωλικό και Βόλο να είναι στο παιχνίδι, χωρίς ωστόσο να αποκλειστεί και το ενδεχόμενο εκτός Ελλάδας.

Τέλος, η Αλ Αΐν φαίνεται πως κατέθεσε πρόταση για τον δανεισμό του Άντερσον Εσίτι, ωστόσο από τον ΠΑΟΚ απάντησαν αρνητικά, ενώ σύμφωνα με δημοσιεύματα από το εξωτερικό, στην ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου προτάθηκε ο Τζακ Γουίλσιρ!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x