Stoiximan Super League

Υπέροχη στιγμή στο Ηράκλειο: Οι παίκτες του ΠΑΟΚ έκαναν pasillo σε εκείνους του Ολυμπιακού!

Υπέροχη στιγμή στο Ηράκλειο της Κρήτης, με τους παίκτες του ΠΑΟΚ Κ19 να κάνουν pasillo σε εκείνους του Ολυμπιακού, μετά τη νίκη του «δικεφάλου του βορρά» στον τελικό Κυπέλλου της Super League.

Κυπελλούχος Ελλάδας για τη σεζόν 2024/25 στην κατηγορία Κ19 αναδείχθηκε ο ΠΑΟΚ, ο οποίος μετά από μια μεγάλη μάχη στο Ηράκλειο της Κρήτης και στο «Γεντί Κουλέ», νίκησε με σκορ 1-0 τον Ολυμπιακό με γκολ στο φινάλε της παράτασης!


Μετά το τέλος του αγώνα, εκτυλίχθηκε μια πολύ όμορφη στιγμή που δείχνει την αθλητική παιδεία και το ήθος των νεαρών ποδοσφαιριστών που δεν έχουν να χωρίσουν τίποτα απολύτως μετά το τελευταίο σφύριγμα ενός αγώνα!

Συγκεκριμένα, οι παίκτες του «δικεφάλου το βορρά» σχημάτισαν έναν διάδρομο και έκαναν pasillo σε εκείνους των «ερυθρόλευκων», που πήγαιναν να πάρουν τα μετάλλιά τους, μέσα σε χειροκροτήματα και όμορφες εικόνες!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x