Κυπελλούχος Ελλάδας για τη σεζόν 2024/25 στην κατηγορία Κ19 αναδείχθηκε ο ΠΑΟΚ, ο οποίος επικράτησε με σκορ 1-0 του Ολυμπιακού στον μεγάλο τελικό που διεξήχθη στο Ηράκλειο της Κρήτης, χάρη στο τέρμα του Κοσίδη στο 121ο λεπτό.
Λίγη ώρα μετά την αναμέτρηση και την απονομή του τροπαίου, ο διοικητικός ηγέτης του «δικεφάλου του Βορρά», Ιβάν Σαββίδης, συνομίλησε με τους ποδοσφαιριστές μέσω βιντεοκλήσης, εκφράζοντας τη χαρά και την υπερηφάνεια του για την εμφάνισή τους, ενώ, παράλληλα, τους ξεκαθάρισε πως εκείνοι είναι το μέλλον του συλλόγου!
Το μήνυμα του Ιβάν Σαββίδη:
«Είμαι πολύ χαρούμενος που δείξατε τον χαρακτήρα σας. Η επόμενη μέρα του ΠΑΟΚ είστε εσείς και η επόμενη μέρα είναι η πιο σημαντική. Μας δώσατε χαρά, στο ξεκίνημα της σεζόν, που θα γιορτάσουμε τα 100 μας χρόνια.
Είμαι χαρούμενος, γιατί μας δείξατε πως εσείς θα κάνετε την επόμενη μέρα επιτυχημένη, με τίτλους. Μπράβο σας! Να συνεχίσετε να έχετε μέσα σας το DNA του ΠΑΟΚ. Μας κάνατε περήφανους».

Διαβάστε Επίσης
«Ψηλά στη μεταγραφική λίστα της Γαλατάσαραϊ ο Κοτάρσκι» Εκτέλεσε τον Ολυμπιακό στο 121' και κατέκτησε το Κύπελλο Super League Κ19 ο ΠΑΟΚ! Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ: Στον τελικό Κυπέλλου Super League Κ19 ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς Ο ΠΑΟΚ επιβεβαίωσε ότι αρνήθηκε προσφορά της ΤΣΣΚΑ Μόσχας για τον Κωνσταντέλια Τέλος και επίσημα από τον ΠΑΟΚ ο Καντσελιέρι - Πάει στην ΤρέντοΑκολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






