Stoiximan Super League

«Ο Γιοβάνοβιτς αντί του Ζίβκοβιτς στον ΠΑΟΚ»

Σερβικά δημοσιεύματα βλέπουν… «τράμπα» στον ΠΑΟΚ, καθώς λήγει το συμβόλαιο του Ζίβκο Ζίβκοβιτς και τη θέση του εκτιμούν πως θα πάρει ο Αλεξάνταρ Γιοβάνοβιτς που παίζει στον Απόλλωνα Λεμεσού.

«Σερβική αλλαγή στον ΠΑΟΚ στη θέση του τερματοφύλακα».

Αυτός είναι ο τίτλος σε δημοσίευμα σερβικής ιστοσελίδας, η οποία υποστηρίζει πως ο «Δικέφαλος του Βορρά» ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Αλεξάνταρ Γιοβάνοβιτς.

Πρόκειται για 29χρονο τερματοφύλακα, ο οποίος παίζει στην Κύπρο με τη φανέλα του Απόλλωνα Λεμεσού, και το σάιτ αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο να διαδεχθεί τον Ζίβκο Ζίβκοβιτς, ο οποίος μένει ελεύθερος στο τέλος της σεζόν.

Ο Γιοβάνοβιτς έχει παίξει σε 28 αγώνες με τον Απόλλωνα, ο οποίος προηγείται στη μάχη του πρωταθλήματος με έναν βαθμό περισσότερο από τον ΑΠΟΕΛ.



«Ο πρώην τερματοφύλακας της Ραντνίτσκι από τη Νις, Αλεξάνταρ Γιοβάνοβιτς που σήμερα αγωνίζεται στον Απόλλωνα Λεμεσού και είναι κοντά στην κατάκτηση του τίτλου, θα μπορούσε να ενισχύσει τον ΠΑΟΚ την επόμενη σεζόν.

Στον ΠΑΟΚ αναζητούν τερματοφύλακα, αφού ο πρώην ποδοσφαιριστής της Παρτιζάν Ζίβκο Ζίβκοβιτς θα αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν, οπότε ο Γιοβάνοβιτς είναι επιλογή ως αντικαταστάτης του.

Στον ΠΑΟΚ, εκτός από τον Ζίβκο Ζίβκοβιτς, αγωνίζεται και ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς, ο οποίος όπως και ο Γιοβάνοβιτς γεννήθηκε στη Νις.

Μετά τη σεζόν που έχει κρατήσει 10 φορές απαραβίαστη την εστία του στο κυπριακό πρωτάθλημα μέχρι τώρα, είναι πολύ πιθανό να τον δούμε να αγωνίζεται στο πιο υψηλό επίπεδ
ο», αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα του nogomania.rs.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x