Stoiximan Super League

Σκέψεις παραίτησης από τον Μπότο στον ΠΑΟΚ!

Την πρόθεση του Ζοσέ Μπότο να παραιτηθεί από τον ΠΑΟΚ αποκαλύπτει σημερινό δημοσίευμα, ενώ την ίδια ώρα είναι γνωστό πως η διοίκηση δεν επιθυμεί καμία απομάκρυνση.

Ιδιαίτερα βαρύ είναι το κλίμα στον ΠΑΟΚ, μετά τον αποκλεισμό από τη Λέφσκι Σόφιας στο Europa Conference League.

Στο «ασπρόμαυρο» στρατόπεδο πήραν την απόφαση να μην γίνουν κινήσεις εν θερμώ, με τη διοίκηση να μην επιθυμεί στην παρούσα φάση να απομακρυνθεί κάποιος από το πόστο του.

Ωστόσο, η Live Sport αναφέρει πως μετά από τις πρώτες συζητήσεις που έγιναν στον «Δικέφαλο του Βορρά» ο Ζοσέ Μπότο έδειξε πως προτίθεται να υποβάλλει την παραίτησή του από τη θέση του αθλητικού διευθυντή.

Οι διοικούντες την ΠΑΕ και ο μεγάλομέτοχος, όμως, δεν πρόκειται να την κάνουν αποδεκτή. Ο Πορτογάλος βγήκε μπροστά στην κουβέντα που έγινε με τους οργανωμένους οπαδούς μετά τον αποκλεισμό από τη Λέφσκι και ανέλαβε την ευθύνη για το ρόστερ.

Στον ΠΑΟΚ, από την άλλη, δεν θεωρούν ότι αυτό είναι δίκαιο θέλουν να στηρίξουν τον Ζοσέ Μπότο και εκτιμούν ότι οι παίκτες που ήρθαν χρειάζονται, ενώ παράλληλα θα υπάρξουν επιπλέον κινήσεις με στόχο την ενίσχυση της ομάδας για την επόμενη σεζόν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x