Stoiximan Super League

Τσορμπατζόγλου: «Μεγάλη αποτυχία, ο ΠΑΟΚ υποτίμησε τα προκριματικά»

Ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου χαρακτήρισε αποτυχία που βαραίνει τους πάντες στον οργανισμό του ΠΑΟΚ τον αποκλεισμό από τη Λέφσκι.

Μεγάλη αποτυχία που οφείλεται εκτός των άλλων και σε υποτίμηση των προκριματικών χαρακτήρισε ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου τον αποκλεισμό του ΠΑΟΚ από τη Λέφσκι Σόφιας.

«Είναι μια πολύ μεγάλη αποτυχία που βαραίνει τους πάντες, από τον ιδιοκτήτη και τον τεχνικό διευθυντή, μέχρι τον προπονητή και τους ποδοσφαιριστές. Ο ΠΑΟΚ υποτίμησε τα προκριματικά κοιτάζοντας μακριά και πώς θα δώσει υπεραξία σε νεαρούς παίκτες που απέκτησε. Ο Λουτσέσκου ηττήθηκε καθαρά σε τακτικό επίπεδο από τον αντίπαλο προπονητή, όσες δικαιολογίες κι αν έχει για την καθυστέρηση του σχεδιασμού. Η Λέφσκι για 120 λεπτά ήταν καλύτερη και ο ΠΑΟΚ δεν μπορούσε να κάνει φάσεις», τόνισε.

«Δεν δικαιολογούνται με τίποτα οι κάρτες που πήραν για διαμαρτυρίες. Δεν επέτρεψαν στην ομάδα να διεκδικήσει κάτι ως το 90’ και αυτό είναι ένα ζήτημα που πρέπει να αντιμετωπιστεί», πρόσθεσε για τις δύο αποβολές και τις πολλές κίτρινες κάρτες.

Όσο για την επόμενη μέρα; «Θα υπάρχουν αποχωρήσεις. Με ένα ματς την εβδομάδα πλέον οι 38 παίκτες στο ρόστερ είναι πάρα πολλοί. Υπάρχει ενδεχόμενο να φύγει ο Κούρτιτς, ενώ θα δούμε αν η διοίκηση θα αποφασίσει να κινηθεί κάπως διαφορετικά στις επόμενες μεταγραφές με πιο έμπειρους παίκτες», κατέληξε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x