Stoiximan Super League

«Θα το γυρίσουμε», το μήνυμα Λουτσέσκου στους παίκτες του ΠΑΟΚ

Το ηθικό των ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ ενόψει του προσεχούς ντέρμπι με τον Ολυμπιακό επιχείρησε να τονώσει ο Ραζβάν Λουτσέσκου.

Στην τελική ευθεία μπαίνει η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το προσεχές ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη, για την 8η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου, στο περιθώριο της χθεσινής προπόνησης, μίλησε στους ποδοσφαιριστές του και επιχείρησε να τονώσει την αυτοπεποίθησή τους ενόψει της αναμέτρησης στο Φάληρο.

Ο Ρουμάνος επανέλαβε ότι εκείνο που λείπει από την ομάδα του, η οποία είναι καλή και οργανωμένη στο σύνολό της, είναι το γκολ και τα αποτελέσματα.

«Θα το γυρίσουμε! Θα πάρουμε βαθμούς. Δουλεύουμε σωστά, θα ξεπεράσουμε τις αδυναμίες μας και θα ανέβουμε εκεί που πρέπει», είπε μεταξύ άλλων στους παίκτες του.

Στο αμιγώς αγωνιστικό, ο Λουτσέσκου δεν υπολογίζει τον τιμωρημένο Αντίγια Ζίβκοβιτς και τους τραυματίες Βιεϊρίνια και Μπράντον Τόμας. Ωστόσο, στη διάθεσή του επέστρεψαν από χθες οι Αουγκούστο και Κουλιεράκης.

Οι δύο παίκτες προπονήθηκαν κανονικά, συμμετείχαν στο οικογενειακό δίτερμα και ο Μιχαηλίδης, από τη μεριά του, έκανε ατομικό πρόγραμμα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x