Stoiximan Super League

Τσορμπατζόγλου: «Με τριάδα στα χαφ και Αουγκούστο-Κουλιεράκη βασικούς ο ΠΑΟΚ»

Ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου χαρακτήρισε στον bwinΣΠΟΡ FM ως μεγάλη ευκαιρία για ανάκαμψη του ΠΑΟΚ το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και στάθηκε στη διαφαινόμενη επιστροφή των Αουγκούστο-Κουλιεράκη στην 11άδα.

Με δύο σημαντικές επιστροφές θα παραταχθεί, όπως όλα δείχνουν, ο ΠΑΟΚ στην 11άδα του απέναντι στον Ολυμπιακό, σύμφωνα με όσα μετέφερε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου.

«Τελειώνει καλά η εβδομάδα για τον ΠΑΟΚ ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Εφόσον βγάλουν κανονικά τις προπονήσεις που μένουν Αουγκούστο και Κουλιεράκης θα αγωνιστούν και θα είναι και βασικοί. Ο Λουτσέσκου προσπάθησε χθες να τονώσει την ψυχολογία των παικτών του, τους έχει ρίξει η αναποτελεσματικότητα που έχουν, μιλώντας τους για ώρα για τα θετικά και πως θα καταφέρουν να το γυρίσουν. Χρονικά είναι μια μεγάλη ευκαιρία να κερδίσει αυτοπεποίθηση, θα σημαίνει πολλά για αυτή την καμπή της χρονιάς, αν καταφέρει να κερδίσει ο ΠΑΟΚ», είπε μεταξύ άλλων.

Παράλληλα, ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε πως θα επανέλθει η τριάδα στο κέντρο του «δικέφαλου του Βορρά» με Κούρτιτς Αουγκούστο και Ντάντας ενώ το θέμα είναι τι θα κάνει ο Λουτσέσκου με τον σέντερ φορ και που θα καταλήξει με βάση τις ελάχιστες επιλογές που διαθέτει…

Ενώ ο Τσορμπατζόγλου αναφέρθηκε και στον θάνατο του Αλέξανδρου Νικολαΐδη, κάνοντας λόγο για δύσκολες ημέρες

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x