Stoiximan Super League

Τσορμπατζόγλου: «Καίει το ζήτημα επιθετικού και χαφ – Μένει το ''οκ'' του Σαββίδη για τον φορ»

Ακούστε όσα μετέφερε από το ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ, μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 o Δημήτρης Τσορμπατζόγλου.

Για τις… μαζεμένες αποχωρήσεις, την κρισιμότητα της απόκτησης επιθετικού και χαφ στον ΠΑΟΚ, αλλά και για την περίπτωση του Πίτερ Ετέμπο, μίλησε ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο ρεπόρτερ των «ασπρόμαυρων», είπε αρχικά, ότι οι πολλές σημερινές αποχωρήσεις ήταν μια επικοινωνία ανάγκη για να δοθούν απαντήσεις στις ανησυχίες που υπάρχουν από τον κόσμο και να δοθεί ένα έναυσμα για τη συνέχεια.

Για τις μεταγραφικές υποθέσεις, ανέφερε ότι είναι πολύ μεγάλη η πρόκληση και η ανησυχία για τον αντί-Ολιβέιρα που θα έρθει και θα αποτελέσει τον βασικό επιθετικό της επόμενης σεζόν.

Σε ερώτηση που του έγινε για τον Τέεμου Πούκι, απάντησε πως είναι μια γνώριμη λύση που είχε ακουστεί και το 2018, έχει προταθεί, αλλά οι βασικοί στόχοι για την επίθεση είναι διαφορετικές περιπτώσεις. Μάλιστα, μια εξ’ αυτών έχει βρεθεί και μένει το ‘’οκ’’ του Ιβάν Σαββίδη για να προχωρήσει.

Τέλος, πρόσθεσε πως σημαντική είναι η απόκτηση του χαφ που θα πρέπει να μην έχει παρόμοια χαρακτηριστικά με τον Ντόουγκας Αουγκούστο, ενώ, τόνισε πως ο ΠΑΟΚ ασχολήθηκε και με τον Πιέρ Ετέμπο αλλά δεν προχώρησε η περίπτωση του. Για τον Ντάντας, έκανε λόγο πως οι «ασπρόμαυροι» θα περιμένουν μέχρι το τέλος, αφού το θέμα δεν… καίει και πόσo μάλλον με τη ρήτρα των επτά εκατ. ευρώ που επιμένει η Μπενφίκα.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x