Stoiximan Super League

Τσορμπατζόγλου: «Διαφωνώ με τη δήλωση του Λουτσέσκου - Δεν τίθεται θέμα Αουγκούστο αυτή τη στιγμή»

Τα τελευταία νέα από το ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ μετέφερε ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Για την καθυστέρηση του ΠΑΟΚ στις μεταγραφές ενόψει Μπεϊτάρ, τη δήλωση του Ραζβάν Λουτσέσκου, όπως επίσης και για τον Ντόουγκλας Αουγκούστο που δεν πρόκειται να αποχωρήσει τη δεδομένη χρονική στιγμή, μίλησε ο  Δημήτρης Τσορμπατζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο ρεπόρτερ των «ασπρόμαυρων» ανέφερε αρχικά, ότι η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου έχει έλλειμμα ποιότητας και η αργοπορία των μεταγραφών αφορά τα ευρωπαϊκά παιχνίδια με τη Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ που κρίνουν όλη τη χρονιά, τα οικονομικά του συλλόγου και το κλίμα από πολύ νωρίς.

Στη συνέχεια, ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου, στάθηκε στις δηλώσεις του Λουτσέσκου στα ρουμανικά ΜΜΕ, τονίζοντας πως έχει δίκιο ότι οι Θεσσαλονικείς έχουν αργήσει στα μεταγραφικά, όμως, δεν τον βρήκε σύμφωνο να δηλώνει από τόσο νωρίς ο 54χρονος ότι ο ΠΑΟΚ δεν θα διεκδικήσει τους εγχώριους τίτλους τη φετινή αγωνιστική περίοδο, χαρακτηρίζοντας το ακραίο και υπερβολικό.

Τέλος, για τις φήμες από τη Βραζιλία ότι ομάδα από τη Σαουδική Αραβία ενδιαφέρεται για τον Ντόουγκλας Αουγκούστο, εξήγησε πως δεν τίθεται θέμα αποχώρησης τη δεδομένη χρονική στιγμή πριν τα ευρωπαϊκά παιχνίδια, ιδιαίτερα, μετά και τη μεταγραφή του Ίνγκι Ίνγκασον στη Μίντιλαντ.

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x