Stoiximan Super League

Πρεμιέρα στα φιλικά με ισοπαλία για τον ΠΑΟΚ

Στο πρώτο του φιλικό για τη νέα σεζόν, ο ΠΑΟΚ έμεινε στο 1-1 με τη Στεάουα Βουκουρεστίου επί ολλανδικού εδάφους.

Δίχως νικητή ολοκληρώθηκε το πρώτο φιλικό του ΠΑΟΚ για την πρώτη σεζόν, με τον «Δικέφαλο του Βορρά» να μένει στο 1-1 με τη Στεάουα Βουκουρεστίου επί ολλανδικού εδάφους.

Η πολύ πιο έτοιμη ομάδα του Ηλία Χαραλάμπους πήρε προβάδισμα στο πρώτο ημίχρονο με γκολ του Κόμαν, με τον Γκορντεζιάνι να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα στο 71’.

Το ματς



Οι Θεσσαλονικείς μπήκαν πιο ορεξάτοι στο ματς και απείλησαν πρώτοι με εκτέλεση φάουλ του Μουργκ στο 9’, που πέρασε λίγο άουτ. Ίδια κατάληξη είχε και η κεφαλιά του Σβαμπ δύο λεπτά αργότερα, με τους Ρουμάνους να απαντούν με γκολ του Μικουλέσκου που δεν μέτρησε για οφσάιντ στο 16’.

Στο 24’ ωστόσο, η Στεάουα έφτασε στο 1-0, όταν ο Κόμαν κουβάλησε την μπάλα μέσα στην περιοχή και, παρότι τον έκλεισαν δύο αντίπαλοι, κατάφερε να πλασάρει ιδανικά και να ανοίξει το σκορ.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» δεν κατάφερε να απαντήσει, με ένα σουτ του Νάρεϊ μέσα από την περιοχή στο 38’ να είναι κακό και να καταλήγει άουτ. Στο 41’ δε, λίγο έλεψει να έχουμε και το 2-0, με τον Μικουλέσκου να πλασάρει λίγο άουτ μετά από ωραία προσπάθεια και στρώσιμο του Κόμαν.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με συρτό σουτ του Βρακά που μάζεψε εύκολα ο Βλαντ, ενώ στο 63’ η μπαλιά του Τσαούση από τα αριστερά βρήκε σε αμυντικό και κατέληξε στην αγκαλιά του τερματοφύλακα της Στεάουα.

Στεάουα Βουκουρεστίου-ΠΑΟΚ 1-1

Στο 71ο λεπτό εντέλει, ήρθε από το... πουθενά η ισοφάριση, καθώς ο Γκορντεζιάνι εκμεταλλεύτηκε τραγική υποδοχή της μπάλας από τον Ενγκεζάνα και μπήκε στην περιοχή, τελειώνοντας ιδανικά τη φάση για το 1-1.

Κάπου εκεί το ματς... άναψε, με τον Κωνσταντέλια να έχει δύο άστοχα σουτ (72’, 75’) και τον Ταλιχμανίδη να βγάζει εντυπωσιακά το δυνατό σουτ του Ετζουμά στο 76’.

Οι προσπάθειες του Βρακά στο τελευταίο δεκάλεπτο δεν βρήκαν στόχο, με το 1-1 να αποτελεί το τελικό σκορ.

Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων

ΠΑΟΚ (Ρ. Λουτσέσκου): Ζ. Ζίβκοβιτς, Σάστρε, Παναγιώτου Μιχαηλίδης, Ρ. Σοάρες, Σβαμπ, Τσιγγάρας, Τάισον, Μουργκ, Νάρεϊ, Μπράντον

Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν οι: Ταλιχμανίδης, Τσαούσης, Νάσμπεργκ, Κουλιεράκης, Λύρατζης, Γιαξής, Αουγκούστο, Ρικάρντο, Βρακάς, Κανίς, Γκορντεζιάνι, Κωνσταντέλιας, Α. Ζίβκοβιτς

Στεάουα Β. (Η. Χαραλάμπους): Βλαντ, Ποπέσκου, Νταουά, Χαρούτς, Ραντούνοβιτς, Σουτ, Τζόκοβιτς, Ολάρου, Μπαλούτσα, Μικουλέσκου, Κόμαν

Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν οι: Ενγκεζάνα, Ετζουμά, Κομπάνιο, Κορντέα, Γκιόργκι, Κρέτσου, Γκογκέσκου, Παντίρου, Μαξίμ, Ουντρέα, Ραντασλαβέσκου

Δείτε ΕΔΩ το live του sport-fm.gr.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x