Ο ΠΑΟΚ προετοιμάζεται για την επανέναρξη του πρωταθλήματος και τη δύσκολη έξοδο στο Αγρίνιο, όπου θα αντιμετωπίσει τον Παναιτωλικό για την 16η αγωνιστική της Stoiximan Super League.
Ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για τις αλλαγές που αναμένεται να δούμε στην ενδεκάδα που θα επιλέξει ο Ραζβάν Λουτσέσκου.
Αρχικά, ο ρεπόρτερ των «ασπρόμαυρων» ανέφερε ότι οι Πέλκας, Ντεσπόντοφ και Τσιφτσής συμμετείχαν κανονικά στο πρόγραμμα προπόνησης. Οι δύο Έλληνες διεκδικούν θέση στην αποστολή, σε αντίθεση με τον Βούλγαρο που θα μείνει εκτός, όπως κι οι Παβλένκα, Ιβανούσετς, οι οποίοι υποβλήθηκαν σε θεραπεία. Την ίδια στιγμή, ο Μύθου παραμένει αμφίβολος, με τον Γιακουμάκη να έχει προβάδισμα.
Στη συνέχεια υπογράμμισε ότι θα αποτελέσει έκπληξη αν ο Ζαφείρης ξεκινήσει βασικός, καθώς ο Λουτσέσκου δεν σκοπεύει να «πειράξει» το δίδυμο του κέντρου. Στα μεταγραφικά, δεν υπάρχει κάποια ουσιαστική εξέλιξη, με τον ΠΑΟΚ να συνεχίζει τα παιχνίδια τακτικής.
Ακούστε αναλυτικά το ρεπορτάζ:
Διαβάστε Επίσης
Ζέρβας από Πόλη: «Πάλεψε σαν θηρίο ο Ολυμπιακός - Λογικό να λυγίσει όταν, με κλειστό ροτέισον, οι βασικοί δεν αποδίδουν» Το πανόραμα του Κυπέλλου: Τα ντέρμπι των «8» και ο ήρωας Μοναστηρλής στην Τούμπα Απουσίες και Φενέρ λύγισαν στο φινάλε τον Ολυμπιακό στην Πόλη Μοναστηρλής: «Ο πατέρας μου ήταν στα κάγκελα και κλαίγαμε μαζί - Ήμουν 1000% σίγουρος ότι θα βγάλω το πέναλτι»Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






