Stoiximan Super League

Ο Λουτσέσκου έστειλε το «μήνυμα»: Ο ΠΑΟΚ χρειάζεται 10άρι

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου υπογράμμισε για άλλη μία φορά την ανάγκη ο ΠΑΟΚ να πάρει έναν επιτελικό μέσο και η διοίκηση κινείται για την ικανοποίηση της επιθυμίας του Ρουμάνου προπονητή.

Τεράστια ήταν η αλλαγή στην εικόνα του Ραζβάν Λουτσέσκου μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Παναιτωλικού, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, σε σχέση με τον αποκλεισμό από τη Λέφσκι στο Conference League.

Ο Ρουμάνος τεχνικός έδειξε να βρήκε το κέφι του και αυτό αποτυπώθηκε στην άνεση με την οποία μίλησε στο συνδρομητικό κανάλι μετά το σαββατιάτικο παιχνίδι.

Ο Λουτσέσκου, όχι μόνο βρήκε το κέφι του, αλλά έστειλε και το μήνυμα για την προτεραιότητα που αφορά την ενίσχυση της ομάδας.

Αυτή δεν είναι άλλη από την απόκτηση ενός επιτελικού μέσου, ο οποίος θα μπορέσει να δώσει σημαντικές λύσεις στο αγωνιστικό του πλάνο.

Ο Ζοσέ Μπότο, από τη μεριά του, έχει αρχίσει να τσεκάρει τη λίστα με τα «10άρια» και δεν αποκλείεται και άμεσα να σημειωθούν εξελίξεις στη συγκεκριμένη υπόθεση.

Την ίδια στιγμή, ο αθλητικός διευθυντής της ΠΑΕ ασχολείται και με άλλα θέματα, όπως οι λύσεις των συμβολαίων του Τέιλορ, του Μουργκ και του Ζαμπά.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x