Stoiximan Super League

Τσορμπατζόγλου: «Τέτοιες νίκες βοηθούν ψυχολογικά τον ΠΑΟΚ, επιμένει για ενίσχυση ο Λουτσέσκου»

Ακούστε τα όσα ανέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ, Δημήτρης Τσορμπατζόγλου.

Την άποψη ότι έγινε ένα βήμα για να φύγει σιγά-σιγά το βαρύ κλίμα από τον ΠΑΟΚ, μετά τον αποκλεισμό από τη Λέφσκι Σόφιας στην Ευρώπη, με τη νίκη επί του Παναιτωλικού εξέφρασε ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Είδαμε αρκετά νέα παιδιά, πέντε 25χρονοι, και όσο το ματς δεν κρινόταν και δεν άλλαζε το σκορ, παρότι ο ΠΑΟΚ έπρεπε να βάλει κι άλλα γκολ αυτό αύξανε το άγχος. Οι νεαροί οπισθοχώρησαν και το ματς τελείωσε με βαριές ανάσες», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Οι νίκες είναι αυτές που θα βοηθήσουν στην ψυχολογία, την αυτοπεποίθηση, την ομάδα γενικότερα και το σχέδιο του προπονητή. Ο ΠΑΟΚ είχε ξεκάθαρη κατοχή της μπάλας, είχε πολύ καλές ευκαιρίες και το άγχος θα μπορούσε να τον καταβάλλει.

Τώρα ακολουθεί ο Ατρόμητος, θα έχει 3 παίκτες διαθέσιμους, Αντελίνο, Αντρίγια Ράφα Σοάρες, και θα χρειαστεί μεγαλύτερη στήριξη από τον κόσμο που είχε 10.000 οπαδούς στις εξέδρες. Με καλή συμπεριφορά, με τελείως διαφορετική από εκείνη που είχαμε μετά τον αποκλεισμό. Υπήρχε σχετική ηρεμία. Κανείς δεν πανηγυρίζει, ότι ο ΠΑΟΚ έπαιξε εντυπωσιακά και υπάρχει υπομονή για τη συνέχεια
», πρόσθεσε.

Σε ό,τι αφορά τα μεταγραφικά του ΠΑΟΚ, υπογράμμισε: «Έπαιξε χωρίς δεκάρι, με 3 οκτάρια, μακριά από τον φορ. Ο Λουτσέσκου επιβεβαίωσε πως έχει ζητήσει συγκεκριμένες προσθήκες, εξηγώντας πως θέλει έναν μεσοεπιθετικό. Θέλει έναν παίκτη μεσοεπιθετικά, που θα βοηθήσει ιδιαίτερα και να μπορέσει να έχει πιο εύκολα το γκολ. Ο Αουγκούστο το πάλεψε, αλλά δεν έχει ταλέντο στο τελείωμα των φάσεων. Δίνει σε άλλους τομείς, αλλά δεν έχει το σκοράρισμα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x