Stoiximan Super League

Και ο Μάνγκας για τα αριστερά του ΠΑΟΚ

Στο μεταγραφικό στόχαστρο του ΠΑΟΚ βρίσκεται ο Ρικάρντο Μάνγκας, ο οποίος τη φετινή σεζόν έπαιξε στην Μπορντό με τη μορφή δανεισμού από την Μποαβίστα.

Στο φουλ δουλεύουν οι μηχανές του ΠΑΟΚ ενόψει της νέας σεζόν. Μία από τις βασικές προτεραιότητες του «Δικεφάλου του Βορρά» σε ό,τι αφορά το ρόστερ της επόμενης χρονιάς αφορά την ενίσχυση στο αριστερό άκρο της άμυνας, καθώς παραμένει άγνωστο τι θα συμβεί με τον Βιεϊρίνια που διανύει το 36ο της ηλικίας του.

Σημερινό δημοσίευμα της Forza αναφέρει πως στους υποψήφιους στόχους είναι και ο Ρικάρντο Μάνγκας. Πρόκειται για Πορτογάλο μπακ, 24 ετών, ο οποίος την περσινή σεζόν έπαιξε ως δανεικός στην Μπορντό από την Μποαβίστα.

Στη Γαλλία ομάδα είχε 31 συμμετοχές (29 στο πρωτάθλημα και 1 στο Κύπελλο Γαλλίας), με απολογισμό 3 γκολ και 2 ασίστ σε 2.493 λεπτά.

Ο Μάνγκας ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Μπενφίκα, με τη φανέλα της οποίας έπαιξε μέχρι το επίπεδο της Κ19. Μάλιστα,με τους… μικρούς «αετούς» έπαιξε και στο Champions League Νέων, το Youth League.

Στη συνέχεια, έπαιξε με τη σειρά σε Ντεσπορτίβο Άβες (20 ματς, 1 γκολ) και Μποαβίστα (29 ματς. 3 γκολ, 1 ασίστ), προτού μετακομίσει για τη Γαλλία και την Μπορντό.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x