Stoiximan Super League

Τσορμπατζόγλου: «Θα κλείσουν θέματα μες στη βδομάδα στον ΠΑΟΚ, προτεραιότητα για αριστερά ο Σοάρες»

Ο Σοάρες, ο Μπάμπα και τα υπόλοιπα ανοιχτά μέτωπα στον ΠΑΟΚ. Τι «παίζει» με Κουαλιάτα, Νάσμπεργκ, αλλά και τους Μπίσεσβαρ, Κρέσπο και Σβαμπ.

Εξελίξεις προσεχώς στον ΠΑΟΚ. Ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου μετέφερε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94.6 και της εκπομπής «Πρεσάρισμα» των Βάιου Τσούτσικα και Τάσου Νικολογιάννη τα τελευταία νέα του «δικεφάλου του Βορρά».

Οι αλλαγές σε επίπεδο ρόστερ θα είναι πολλές και λογικά εντός της εβδομάδες θα κλείσουν κάποια θέματα, όπως επεσήμανε. Οι υποθέσεις Κουαλιάτα και Νάσμπεργκ έχουν μπει στην τελική ευθεία, αλλά δεν είναι τόσο ανοιχτός ο δρόμος για τον Κοτάρσκι.

Επιπλέον, ο ΠΑΟΚ είναι σε διαπραγματεύσεις με τους Κρέσπο, Μπίσεσβαρ και Σβαμπ για το μέλλον τους. Πιο πιθανό είναι να ανανεώσει ο Ισπανός στόπερ, ενώ πιο βατή είναι η περίπτωση του Βιεϊρίνια, καθώς μοιάζει πιο διαδικαστική. Εφόσον, ο Αυστριακός ανανεώσει δεν θα πάρει άλλο 6-8άρι, σύμφωνα με τον Δημήτρη Τσορμπατζόγλου.

Επιπλέον, μίλησε και για τον Ράφα Σοάρες, τονίζοντας ότι είναι προτεραιότητα για τη θέση του αριστερού μπακ και όχι ο Ραχμάν Μπάμπα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x