Stoiximan Super League

Παπαδόπουλος: «Μπορεί να προσφέρει ο Σαντάνα»

Σίγουρος ότι θα βοηθήσει τον Ολυμπιακό ο Φελίπε Σαντάνα εμφανίστηκε Κυριακός Παπαδόπουλος και ανέλυσε τα αγωνιστικά του χαρακτηριστικά. Θετική άποψη έχει και ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος.

Ξέρουν τον Σαντάνα, ξέρουν και τον Ολυμπιακό. Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος και ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος μίλησαν στη «Real News» και εξέφρασαν την άποψη τους για το τελευταίο (χρονικά) μεταγραφικό απόκτημα των «ερυθρόλευκων», καθώς τον έχουν ζήσει από κοντά. Ειδικά, ο πρώην μεσοαμυντικός των Πειραιωτών έχει συνυπάρξει μαζί του στη Σάλκε.

«Είναι γρήγορος και δυνατός. Παίζει περισσότερο με το κεφάλι. Έχει πάρει τίτλους, είναι παίκτης που ξέρει από πρωταθλητισμό. Θεωρώ ότι αποτελεί χρήσιμη μεταγραφή για τον Ολυμπιακό. Όταν συνηθίσει στο νέο περιβάλλον, μπορεί να προσφέρει», ανέφερε ο ποδοσφαιριστής της Λεβερκούζεν.

Από την πλευρά του ο στόπερ της Ντόρτμουντ, σχολίασε: «Είναι ένας δυνατός στόπερ στον αέρα. Έχει την έφεση να προωθείται στις στημένες φάσεις και να παίρνει πρωτοβουλίες. Είναι γρήγορος, αν και ψηλός. Μπορεί να βοηθήσει τον Ολυμπιακό. Είναι και πολύ καλό παιδί, όπως και σωστός επαγγελματίας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x