Stoiximan Super League

Παπασταθόπουλος: «Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει τη νίκη μας»

Απόλυτα ικανοποιημένος με τη νίκη του Ολυμπιακού, παρά την... πτώση στο δεύτερο ημίχρονο, εμφανίστηκε ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος.

Μπορεί ο Ολυμπιακός να ανησύχησε στο δεύτερο ημίχρονο με τον ΠΑΟΚ, όμως σύμφωνα με τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο τέλος καλό, όλα καλά. Ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός αναφέρθηκε και στην ατομική του απόδοση, ενώ τόνισε ότι υπάρχει ακόμα δρόμος για το πρωτάθλημα.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος στην κάμερα της Nova:

«Ήταν πολύ σημαντική η νίκη μας. Έπρεπε να εμφανιστούμε πιο έτοιμοι και καλύτεροι. Στα ντέρμπι κοιτάμε μόνο τη νίκη και πιστεύω πως αυτό κάναμε. Κλειδί του αγώνα ήταν το καλό μας πρώτο μέρος. Πιστεύω πως κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει τη νίκη μας και την παρουσία μας συνολικά. Μας βγήκε η κούραση στο δεύτερο μέρος, αλλά τέλος καλό, όλα καλά!

Μου στοίχισε η αποχή μου όταν ήρθα στον Ολυμπιακό. Φέτος όλα πήγαν καλά και τώρα θεωρώ πως βρίσκομαι σε ένα καλό επίπεδο, αλλά όχι ακόμη σε αυτό που θέλω εγώ. Θέλω να βελτιώσω την άμυνα του Ολυμπιακού. Όταν ο αντίπαλος προπονητής παραδέχεται πως αξίζαμε τη νίκη είναι πολύ σημαντικό. Έχουμε μακρύ δρόμο ακόμη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x