Stoiximan Super League

Πάρντο: «Με ρώτησε για την Αθήνα ο Χάμες, αλλά νόμιζα ότι ήταν για διακοπές»

Σε Μέσο της Κολομβίας παραχώρησε συνέντευξη ο Φελίπε Πάρντο, που αναφέρθηκε στην επικοινωνία που είχε με τον Χάμες Ροντρίγκερς πριν αυτός υπογράψει στον Ολυμπιακό.

Όπως φαίνεται ο Χάμες Ροντρίγκες ψάχτηκε αρκετά για να μάθει για την Αθήνα και τον Ολυμπιακό πριν έρθει σε συμφωνία με τους «ερυθρόλευκους», καθώς όπως δήλωσε ο συμπαίκτης του και στην εθνική, Φελίπε Πάρντο σε Μέσο της Κολομβίας οι δύο τους είχαν επικοινωνήσει.

Συγκεκριμένα, ο άλλοτε ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού αποκάλυψε στο «Futbolred», πως ο 31χρονος μεσοεπιθετικός τον ρώτησε για την Αθήνα και ο ίδιος νόμιζε πως ρωτάει για να πάει διακοπές: «Ναι μιλήσαμε. Με ρώτησε πώς είναι η Αθήνα. Νόμιζα πως θα πήγαινε διακοπές, αλλά δεν το ήξερα ότι θα πάει στον Ολυμπιακό. Του είπα ότι η Ελλάδα είναι η καλύτερη χώρα και θα το απολαύσει. Του εύχομαι επιτυχία και να δείξει το ποδόσφαιρο που μπορεί να παίξει.

Είναι πιο ώριμος και αφοσιωμένος στο άθλημα. Είναι σαν τη Ρεάλ, την Μπάγερν, τη Λίβερπουλ στο πρωτάθλημά του. Είναι η μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα και αυτή που βλέπει ο κόσμος. Πολλές ομάδες που αντιμετωπίζει κρύβονται, δεν κάνουν επιθέσεις».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x