Stoiximan Super League

Παρουσία του… νέου

Με τον νεοαποκτηθέντα, Μάριο Μπούντιμιρ, να δίνει κανονικά το «παρών» στην προπόνηση της Τρίτης (7/1) ο Παναιτωλικός ξεκίνησε την προετοιμασία του για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

Λεπτό δεν χάνει ο Μάριο Μπούντιμιρ! Μπορεί να ανακοινώθηκε από τον Παναιτωλικό το πρωί της Τρίτης(7/1) ωστόσο έδωσε κανονικά το «παρών» στην απογευματινή προπόνηση της ομάδας.

Από εκεί και πέρα ο Μάκης Χάβος είδε τους Ανρί Καμαρά και Γιώργο Θεοδωρίδη να ακολουθούν πρόγραμμα αποφόρτισης, ενώ για μια ακόμη μέρα ατομικό έκανε ο Μάουρο Πόι.

Επόμενη συνάντηση για την ομάδα του Αγρινίου είναι για την Τετάρτη (8/1) στις 3:00 το μεσημέρι στο EMILEON.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x