Stoiximan Super League

H πρώτη αποστολή του Μιχάλη Γρηγορίου στον ΠΑΣ Γιάννινα

Δείτε την αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα ενόψει της αναμέτρησης με τον Παναιτωλικό για την 15η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Την πρώτη του αποστολή ως προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα ανακοίνωσε ο Μιχάλης Γρηγορίου!

Ο Έλληνας τεχνικός λίγες ώρες μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας των Ηπειρωτών, έπιασε δουλειά ενόψει της αυριανής κρίσιμης αναμέτρησης με αντίπαλο τον Παναιτωλικό στις 15:00 στους Ζωσιμάδες για την 15η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Ο «Άγιαξ της Ηπείρου» ολοκλήρωσε την προετοιμασία του με απογευματινή προπόνηση με τον Μιχάλη Γρηγορίου να ανακοινώνει τους παίκτες που θα συμπεριληφθούν στην αποστολή για το ματς κόντρα στην ομάδα του Αγρινίου.

Μπιλμπάο, Μπεγκάλα και Έφορντ έμειναν κι αυτή την αγωνιστική εκτός, ενώ ο Γκάρο είναι τιμωρημένος με κόκκινη και παράλληλα έχει και ενοχλήσεις στο ισχίο. Επιπλέον, εκτός αποστολής είναι οι νεαροί Βρακάς, Ν. Λώλης, Τσίρης και Μίνα, Ναούμης και Κύρκος. Οι δύο τελευταίοι λόγω τραυματισμού.

Στην αποστολή βρίσκονται οι:

Κλέιμαν, Αθανασίου, Σούλης, Μπακαδήμας, Μπάλαν, Μπορταγκαράι, Κόντε, Εραμούσπε, Τζίνο, Καραχάλιος, Κιάκος, Λεό, Λιάσος, Αλ. Λώλης, Παμλίδης, Πανάγου, Παντελάκης, Ριένστρα, Ροσέρο, Σόρια, Τσαούσης, Τζίμας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x