Stoiximan Super League

Ο προπονητής της εξέδρας: Ο τρομερός Κάργας και ο Άρης που τα χάνει και… χάνεται!

Μπόλικα πραγματάκια κράτησε από το 2-0 του ΠΑΣ Γιάννινα επί του Άρη ο προπονητής της εξέδρας.

Σε ένα ματς που ήταν πραγματικό ντέρμπι, ο ΠΑΣ Γιάννινα λύγισε με 2-0 τον Άρη και έκανε μεγάλο βήμα εξάδας, την ώρα που οι «κίτρινοι» παραμένουν εκτός και κινδυνεύουν άμεσα – περιμένοντας παράλληλα το CAS.

Ο προπονητής της εξέδρας κράτησε πέντε πράγματα από τη ματσάρα των «Ζωσιμάδων» και σας τα παραθέτει...

Κάργα... MVP: Τι άλλο να κάνει, σπαθιά να καταπιεί; Ο Γιάννης Κάργας ήταν συγκινητικός και κερδίζει επάξια τον τίτλο του MVP. Ο αρχηγός του ΠΑΣ είχε την κεφαλιά από την οποία προήλθε το αυτογκόλ του Σιαμπάνη και 13 επεμβάσεις, μία εκ των οποίων αποσόβησε σίγουρο γκολ του Φαμπιάνο στο 78’. Μόνο τυχαία δεν ήταν η αποθέωση από τον κόσμο των νικητών όταν σηκώθηκε μετά το... τράκο με τον αμυντικό του Άρη.

ΠΑΣ για playoffs: Φαίνεται ότι πάμε για μεγάλο θρίλερ, τόσο για τη διαμόρφωση της εξάδας, όσο και για την 4η θέση στα playoffs. Ο ΠΑΣ Γιάννινα καταλαμβάνει πλέον θέση που οδηγεί, υπό προϋποθέσεις, στην Ευρώπη και έχει μπροστά του ματς με ΑΕΚ (εκτός), Λαμία (εντός) και Βόλο (εκτός). Φαντάζει δύσκολο να μείνουν εκτός εξάδας οι Ηπειρώτες, που μετά θα έχουν κάθε δικαίωμα να ελπίζουν και στο κάτι παραπάνω.

Βάλτε ένα γκολ...: Έχει γραφτεί δεκάδες φορές φέτος και όπως φαίνεται, από την στιγμή που ο Άρης δεν βάζει μυαλό, θα γραφτεί ακόμη περισσότερες. Οι «κίτρινοι» είχαν 18 τελικές προσπάθειες στους «Ζωσιμάδες», ήτοι τριπλάσιες από τον αντίπαλό τους, ωστόσο γκολ δεν βρήκαν, έχοντας μάλιστα και δύο δοκάρια σε ένα λεπτό στις καθυστερήσεις. Ο Άκης Μάντζιος χρησιμοποίησε σχήμα με δύο επιθετικούς εξαρχής αλλά Καμαρά και Μάνος δεν τον δικαίωσαν, με τους Θεσσαλονικείς να μένουν άσφαιροι για έβδομη φορά σε εννέα ματς μέσα στο 2022.

Ή 4/4, ή... CAS: Με τη διαφορά από την εξάδα να είναι στους τρεις βαθμούς, ο Άρης έχει βρεθεί σε δυσχερή θέση. Οι Θεσσαλονικείς βρίσκονται στο -7 από τον 4ο ΠΑΣ, στο -4 από τον 5ο Παναθηναϊκό και στο -3 από Αστέρα Τρίπολης και ΟΦΗ, με τους Αρκάδες να έχουν και ματς λιγότερο. Για να προλάβει το... τρένο των playoffs, ο Άρης καλείται είτε να πάρει όσες περισσότερες νίκες μπορεί, είτε να ελπίζει –και- στο CAS για το -6. Με ματς ενάντια σε ΠΑΟΚ (εντός), Ατρόμητο (εντός), Αστέρας (εκτός) και Ολυμπιακό (εντός), αντιλαμβάνεται κανείς ότι οι προβλέψεις δεν είναι ευοίωνες...

Τον πιάνει πελάτη: Το 2-0 στους «Ζωσιμάδες» αποτέλεσε το τέταρτο συνεχόμενο ματς ανάμεσα σε ΠΑΣ Γιάννινα και Άρη που οι Θεσσαλονικείς δεν χαμογελούν. Σε αυτό το διάστημα, έχουν δύο ισοπαλίες (2-2 και 1-1 τη σεζόν 2020/21) και δύο ήττες, αμφότερες φέτος, με 5-0 στον Α' γύρο και 2-0 νωρίτερα. Την τελευταία δεκαετία, το σύνολο είναι επίσης υπέρ του ΠΑΣ, με έξι νίκες, τρεις ισοπαλίες και δύο μόλις ήττες κόντρα στους «κίτρινους».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x