Stoiximan Super League

Τέλος ο Μάντζιος από τον Άρη, πάει για ξένο προπονητή!

Παρελθόν από τον πάγκο του Άρη αποτελεί ο Άκης Μάντζιος! Ο Θόδωρος Καρυπίδης αποφάσισε να τον απομακρύνει από το «τιμόνι», με τον Έλληνα τεχνικό να αποχαιρετάει ήδη τους πρώην -πλέον- παίκτες του!

Ο Άκης Μάντζιος αποτελεί παρελθόν για τον Άρη, καθώς ο Θόδωρος Καρυπίδης αποφάσισε να τον απομακρύνει άμεσα από το «τιμόνι» της ομάδας μετά την ήττα στα Γιάννενα από τον ΠΑΣ, με τον Έλληνα τεχνικό να αποχαιρετάει ήδη τους πρώην -πλέον- παίκτες του!

Νωρίτερα, θυμίζουμε, ο Αλέξης Σαββόπουλος είχε αποκαλύψει στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 τα «σύννεφα» πάνω από τον Μάντζιο, προαναγγέλλοντας άμεσα εξελίξεις. Οι εξελίξεις, λοιπόν, ήρθαν και βρίσκουν τον Άρη σε αναζήτηση προπονητή, μερικές ημέρες πριν το κρίσιμο, από κάθε άποψη, ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, την Κυριακή (20/2, 19:30).

Ακόμη, πάντως, δεν είναι ξεκάθαρο αν ο Άρης θα πάει στο μεγάλο ματς της Θεσσαλονίκης με υπηρεσιακό τεχνικό (είναι σταντ μπάι ο Τόλης Τερζής) ή θα έχει προλάβει να βρει τη διάδοχη κατάσταση. Ήδη βρίσκεται σε επαφή με ξένο προπονητή και δη από τη Λατινική Αμερική, όπως τόνισε ο Σαββόπουλος στους 94,6, που ήταν χρόνια στην Ισπανία…

Να σημειωθεί ότι ο Μάντζιος ανακοίνωσε την αποχώρησή του στα αποδυτήρια, μετά το τέλος του ματς, αποχαιρετώντας τους πρώην -πλέον- παίκτες του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x