Stoiximan Super League

ΠΑΣ Γιάννινα-Ατρόμητος: Σύγκρουση με διαφορετικούς στόχους στους «Ζωσιμάδες»

ΠΑΣ Γιάννινα και Ατρόμητος τίθενται αντιμέτωποι στους «Ζωσιμάδες», στο δεύτερο ματς της 20ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

ΠΑΣ Γιάννινα και Ατρόμητος διασταυρώνουν τα ξίφη τους στους «Ζωσιμάδες», για την 20η αγωνιστική της Stoiximan Super League (20:00, NovaSports 2).

H συγκεκριμένη αναμέτρηση παρουσιάζει αρκετό ενδιαφέρον, αφού αφορά δύο ομάδες που βρίσκονται στα μεσαία στρώματα της βαθμολογίας, με τον Ατρόμητο να κυνηγάει τον Βόλο στην έκτη θέση και τον ΠΑΣ να θέλει μία νίκη που θα τον απομακρύνει ακόμη περισσότερο από την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα βρίσκεται με 18 βαθμούς στη 10η θέση και προέρχεται από ισοπαλία (1-1) στην προηγούμενη αγωνιστική με τον Παναιτωλικό, ενώ προηγουμένως είχε ηττηθεί εντός έδρας από τον Παναθηναϊκό. Ωστόσο, μετράει μόλις αυτή την ήττα στα τελευταία επτά παιχνίδια του και αποτελεί μια από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες στη Stoiximan Super League. Στα σημαντικά στοιχεία, επίσης, είναι το γεγονός πως μετά τους δύο αγώνες με ΑΕΚ και Παναθηναϊκό, ο κόσμος θα επιστρέψει στους «Ζωσιμάδες» για να βοηθήσει την ομάδα του Θανάση Στάικου.

Η αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα: Τσιντώτας, Σούλης, Αθανασίου, Σόρια, Παντελάκης, Πήλιος, Μπακαδήμας, Ποζνάνσκι, Τζίμας, Τσάβος, Ριένστρα, Καραχάλιος, Τζίνο, Λιάσος, Μορέιρα, Λώλης, Σταματελόπουλος, Νίνης, Παμλίδης, Φοφανά και Μπάλαν.

Ο Ατρόμητος, από την άλλη, είναι έβδομος με 24 βαθμούς και υποδέχθηκε τον Ολυμπιακό την προηγούμενη αγωνιστική, δείχνοντας πολύ θετικό πρόσωπο. Βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 54', αλλά κατάφερε να ισοφαρίσει με τον Φρίντγιονσον στο 64' να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα. Ήταν η τρίτη διαδοχική ισοπαλία για την ομάδα από το Περιστέρι. Είχαν προηγηθεί εκείνες με τη Λαμία (1-1 εκτός) για τη Σούπερ Λιγκ και τον Ολυμπιακό ξανά (2-2 εντός) για το Κύπελλο, κάτι που αποδεικνύει πως είναι μία δυσκολοκατάβλητη ομάδα.

Στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι, την 7η αγωνιστική, ο Ατρόμητος είχε επικρατήσει 2-1 στο Περιστέρι, χάρη σε ανατροπή και δύο γκολ του Κιάρτανσον, από τότε όμως ειδικά ο ΠΑΣ έχει αλλάξει εντελώς πρόσωπο επομένως η ρεβάνς είναι άλλη ιστορία.

Αναλυτικά η αποστολή του Ατρομήτου: Γιαννιώτης, Μάριτς, Σάλτας, Κεσχρίντα, Αθανασίου, Πομόνης, Χατζηισαΐας, Στρούγγης, Τζοβάρας, Μουντές, Φριντζόνσον, Έρλινγκμαρκ, Κούεν, Γκονθάλεθ, Οικονομίδης, Τζαβίδας, Ρομπάιγ, Κιάρτανσον, Ροτάριου, Κωτσόπουλος.

Πιθανές ενδεκάδες:

ΠΑΣ Γιάννινα (Θανάσης Στάικος): Τσιντώτας - Σόρια, Παντελάκης, Ποζνάνσκι, Πήλιος - Ριένστρα, Καραχάλιος, Τζίνο - Παμλίδης, Τζίμας, Μπάλαν.

Ατρόμητος (Κρις Κόλμαν): Γιαννιώτης - Κεσχρίντα, Στρούγγης, Χατζηησαΐας, Αθανασίου - Έρλινγκμαρκ, Έντερ - Ροτάριου, Φριντζόνσον, Ρομπάιγ - Κιάρτανσον.

Διαιτητής: Σιδηρόπουλος Αναστάσιος
Βοηθοί: Κωνσταντίνου Ηλίας, Καραλής Ιωνάννης
4ος: Κατοίκος Κωνσταντίνος
VAR: Μανούχος Ευάγγελος, Νικολακάκης Βασίλειος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x