Stoiximan Super League

ΠΑΣ Γιάννινα-Λεβαδειακός: Ψάχνοντας το πρώτο τρίποντο…

Την πρώτη τους νίκη στο φετινό πρωτάθλημα ψάχνουν ΠΑΣ Γιάννινα και Λεβαδειακός, οι οποίοι παίζουν σήμερα στους «Ζωσιμάδες» για την 4η αγωνιστική της Super League 1.

Το πρώτο «τρίποντο» στο φετινό πρωτάθλημα θα ψάξουν ΠΑΣ Γιάννινα και Λεβαδειακός στη σημερινή αναμέτρησή τους στους «Ζωσιμάδες», για την 4η αγωνιστική της Super League 1 (19:15, Novasports 2, bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Οι Ηπειρώτες προέρχονται από την καλή εμφάνιση στην Ριζούπολη, αλλά την ήττα από την ΑΕΚ την προηγούμενη εβδομάδα, και θεωρούν ότι ο σημερινός αγώνας αποτελεί ευκαιρία για μία νέα αρχή. Τα προβλήματα δεν λείπουν για τους γηπεδούχους, καθώς ο Θανάσης Στάικος δεν υπολογίζει τον τραυματία Ριένστρα και τον ανέτοιμο Λώλη, ενώ νοκ άουτ είναι ο Πέδρο Κόντε που ξεκίνησε αποθεραπεία μετά την επέμβαση που υποβλήθηκε στο γόνατο.

Από την πλευρά τους, οι Βοιωτοί ηττήθηκε με 1-0 από τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο και ψάχνουν και εκείνοι την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα. Οι «πράσινοι» έχουν και εκείνοι απουσίες, καθώς είναι τιμωρημένος ο Βινίσιους.

Προϊστορία του ΠΑΣ Γιάννινα-Λεβαδειακός

Για 11η φορά θα βρεθούν αντιμέτωποι στους “Ζωσιμάδες” ο ΠΑΣ Γιάννινα και ο Λεβαδειακός, αφού όλες οι μεταξύ τους αναμετρήσεις με γηπεδούχο τον ΠΑΣ Γιάννινα σε επίπεδο Super League έχουν γίνει σε αυτό το γήπεδο.

Η πλειοψηφία τους είναι μετά το 2009 και μόλις ένα ήταν νωρίτερα, το 1990-91.

Υπήρξε μια μικρή διακοπή για μια σεζόν και μετά ήρθαν οι διαδοχικές συναντήσεις τους μέχρι και το 2018-19.

Συνολικά έχουν διεξαχθεί δέκα αναμετρήσεις και ο ΠΑΣ Γιάννινα έχει επικρατήσει στις πέντε, δύο έχουν τελειώσει ισόπαλες και ο Λεβαδειακός έχει 2 νίκες.

Στα πέντε τελευταία μεταξύ τους ματς εκεί δεν υπάρχει γκολ, ή σκοράρει μόνο ο ένας από τους δύο. Οι δύο νίκες του Λεβαδειακού (2014-15 και 2015-16) ήταν χωρίς να δεχθεί τέρμα και με σκορ 4-0 και 1-0 αντίστοιχα. Ακολούθησαν δύο λευκές ισοπαλίες και στην τελευταία τους χρονικά αναμέτρηση ο ΠΑΣ Γιάννινα επικράτησε με 2-0.

Πιθανές ενδεκάδες:

ΠΑΣ Γιάννινα (Θανάσης Στάικος): Σούλης, Σόρια, Κιάκος, Εραμούσπε, Μπαγκαλιάνης, Καραχάλιος, Μπιλμπάο, Τζίμας, Ροσέρο, Λιάσος, Παμλίδης.

Λεβαδειακός (Γιάννης Ταουσιάνης): Μάρκοβιτς, Κωνσταντινίδης, Βήχος, Μπαχανάκ, Τζημόπουλος, Μεχία, Χαμόντ, Μπελμόντ, Βρακάς, Λούα Λούα, Δούμτσιος.

Διαιτητές

Διαιτητής: Γκάμαρης
Βοηθοί: Φωτόπουλος, Σαμοϊλης
4ος Διαιτητής: Αγγελάκης
VAR: Γκορτσίλας, Απτόσογλου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x