Stoiximan Super League

Σούπερ ΠΑΣ τιμώρησε τον αδιόρθωτο ΠΑΟΚ!

Απέδωσε δικαιοσύνη ο Σνάιντερ! Είδε δύο γκολ να μην μετρούν για οριακά οφσάιντ του Περέα, αλλά ο ΠΑΣ δεν... μάσησε και με τέρμα του Γερμανού επικράτησε 1-0 του ΠΑΟΚ, αφήνοντάς τον και πάλι χωρίς νίκη.

Από τις περιπτώσεις που η ομάδα η οποία ήθελε περισσότερο τη νίκη, την πήρε και απολύτως δίκαια! Ο ΠΑΣ Γιάννινα ήταν ανώτερος από τον ΠΑΟΚ καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και εκμεταλλευόμενος την έδρα του, επικράτησε 1-0 στους «Ζωσιμάδες».

Το τέρμα που έκρινε τον αγώνα πέτυχε ο Σνάιντερ στο 77’, έπειτα από κεφαλιά του Πίρσμαν και σέντρα του Σάλιακα, ενώ η νίκη των γηπεδούχων αποκτά ακόμα μεγαλύτερη αξία από το γεγονός ότι πριν από το γκολ του Γερμανού, ο Περέα είδε δύο τέρματά του να ακυρώνονται (ορθώς) από τον VAR για οριακά οφσάιντ.

Αυτή ήταν η πρώτη νίκη των γηπεδούχων στη διαδικασία, ενώ ο ΠΑΟΚ μένει χωρίς νίκη από τις 20 Μαρτίου, όταν είχε επικρατήσει της ΑΕΚ με 1-0 στο ΟΑΚΑ.

ΠΑΣ Γιάννινα-ΠΑΟΚ 1-0

Το ματς

Με διάθεση ο ένας αντίπαλος να… μετρήσει τον άλλον άρχισε το ματς στους «Ζωσιμάδες», καθώς ο ΠΑΣ αναμενόμενα άφησε την κατοχή της μπάλας στον ΠΑΟΚ και οι παίκτες του Λουτσέσκου προσπαθούσαν κυρίως να βρουν τρόπο να χτυπήσουν την αντίπαλη άμυνα, κυρίως με στατικές φάσεις.

Ωστόσο, η διαφορά… διάθεσης ήταν εμφανής. Οι παίκτες του Ηρακλή Μεταξά φαινόταν ότι ήθελαν περισσότερο την πρώτη τους νίκη στη διαδικασία των playoffs και έμπαιναν με μεγαλύτερη αποφασιστικότητα στις διεκδικήσεις και πολύ πιο δυνατά στις μονομαχίες. Το πρώτο «καμπανάκι» για τον ΠΑΟΚ από πλευράς ΠΑΣ χτύπησε στο 23’ με το τέρμα του Περέα να μην μετρά κατόπιν παρέμβασης του VAR και παρά τη μεγάλη ευκαιρία των φιλοξενούμενων στο 45’ με τον Μιτρίτσα και τον Ολιβέιρα, το μήνυμα στους παίκτες του Λουτσέσκου δεν… εστάλη.

ΠΑΣ Γιάννινα-ΠΑΟΚ 1-0

Ο ΠΑΣ υποχρεώθηκε σε διπλή αναγκαστική αλλαγή με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου, αλλά και πάλι το μοτίβο και η διάθεσή του δεν άλλαξε, ούτε φυσικά επηρεάστηκε η αυτοπεποίθησή του από το ακυρωθέν γκολ του Περέα.

Η δραστηριότητα του Περέα αποτέλεσε ένα μόνιμο πρόβλημα στην αμυντική γραμμή του ΠΑΟΚ, κινούμενος ανάμεσα στους Βαρέλα και Μιχάι, με τον Κολομβιανό να χάνει ακόμα μία καλή στιγμή στο 54’, ενώ στο 62’ ξαναβρήκε δίχτυα με σουτ εκτός περιοχή, το οποίο επίσης ακυρώθηκε για οριακό οφσάιντ.

ΠΑΣ Γιάννινα-ΠΑΟΚ 1-0

Μία του Περέα, δύο του Περέα και τελικά ήρθε η τρίτη με τον Σνάιντερ στο 77’! Ο Σάλιακας που έδωσε συνέχεια στις καλές του εμφανίσεις, βρήκε με σέντρα τον έτερο μπακ, Πίρσμαν, και αυτός με κεφαλιά έδωσε την ασίστ για τον Σνάιντερ που με προβολή νίκησε τον Πασχαλάκη, με το γκολ αυτή τη φορά να μετράει.

Το πιο απογοητευτικό για τον ΠΑΟΚ; Στα εναπομείναντα λεπτά για την ολοκλήρωση του αγώνα, δεν μπόρεσε να βρει ούτε υποψία ευκαιρίας απέναντι στον Λοντίγκιν, με τον Ρώσο διεθνή τερματοφύλακα να περνά ένα από τα πιο ήσυχα απογεύματά του στη διαδικασία των playoffs.

ΠΑΣ Γιάννινα (Ηρακλής Μεταξάς): Λοντίγκιν, Σάλιακας, Εραμούσπε, Κάργας, Πίρσμαν, Καραχάλιος, Στάνκο, Γκαρντάβκσι (46’ Λιάσος), Σνάιντερ, Ντομίνγκες (46’ Κύρκος, 93’ Παντελάκης), Περέα.

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Σάστρε, Βαρέλα, Μιχάι, Σίντκλεϊ, Τσιγγάρας (56’ Σβαμπ), Κούρτιτς, Τέιλορ (78’ Σοάρες), Μουργκ, Μιτρίτσα (64’ Άκπομ), Ολιβέιρα (56’ Τσόλακ).

Δείτε την εξέλιξη της αναμέτρησης από το LIVE του sport-fm.gr.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x