Stoiximan Super League

Μονομαχία Περέα-Χουάνκαρ, αποβολή του μπακ του Παναθηναϊκού και… έξαλλοι οι «πράσινοι»

Ο διαιτητής θεώρησε πως ο Χουάνκαρ χτύπησε επιτηδευμένα τον Περέα στο πρόσωπο, απέβαλε τον μπακ του Παναθηναϊκού και δέχτηκε τις ιδιαίτερα έντονες διαμαρτυρίες των «πράσινων».

Με δέκα ποδοσφαιριστές αναγκάστηκε να τελειώσει το παιχνίδι στους «Ζωσιμάδες», αφού στο 80ο λεπτό ο Χουάνκαρ αποβλήθηκε.

Σε μονομαχία που είχε με τον Περέα, βρήκε στο πρόσωπο με το χέρι του τον Κολομβιανό παίκτη. Ο διαιτητής, Ίστβαν Βαντ, θεώρησε πως ο Χουάνκαρ χτύπησε επιτηδευμένα τον Περέα σε μια φάση που μοιάζει να χάνει την ισορροπία του ο Ισπανός μπακ και να βρίσκει άθελά του τον αντίπαλό του.

Κάπως έτσι, ο Χουάνκαρ αποβλήθηκε και διαμαρτυρήθηκε ιδιαίτερα έντονα στον διαιτητή, όπως και οι συμπαίκτες του.

«Απίθανο! Ο διαιτητής δείχνει απευθείας κόκκινη κάρτα στον Χουάνκαρ με τον Περέα να πέφτει στο έδαφος, σε φάση που εάν έχει γίνει κάτι είναι κίτρινη κάρτα. Μετά από τρία λεπτά σε ενδοσυνεννόηση με το VAR ο διαιτητής επιμένει», ήταν η πρώτη αντίδραση των «πράσινων» για την αποβολή




«Χαρίζει την κόκκινη στον Κάργα ο διαιτητής που σπρώχνει και ρίχνει στο έδαφος τον Αϊτόρ», ανέφερε στο αμέσως επόμενο ποστάρισμά του ο Παναθηναϊκός, αφού ο Κάργας έσπρωξε τον Αϊτόρ και άπαντες διαμαρτυρήθηκαν για αποβολή του στόπερ του ΠΑΣ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x