Stoiximan Super League

Σταματέλος: «Περιμένουμε να γεφυρωθεί η διαφορά Ολυμπιακού-Ροντρίγκες»

Ακούστε τα όσα ανέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο ρεπόρτερ του Ολυμπιακού, Νίκος Σταματέλος.

Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού, σε αγωνιστικό και… μεταγραφικό επίπεδο, μετέφερε ο Νίκος Σταματέλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Αν ήταν μεγάλη η διαφορά, δε θα συνέχιζαν τις διαπραγματεύσεις. Από ώρα σε ώρα θα ξέρουμε. Θα δούμε και στην πορεία της ημέρας πόσο θα έχει γεφυρωθεί η συγκεκριμένη διαφορά μεταξύ των δύο πλευρών. Δεν παίζεις και μόνος σου, πρέπει να συμφωνήσει και η άλλη πλευρά», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας για το θέμα του Γκάρι Ροντρίγκες.

«Η υπόθεση “Σιόβας” έχει να κάνει με την ποσότητα και την ποιότητα στο κέντρο της άμυνας του Ολυμπιακού. Ότι τον θέλουν είναι δεδομένο, ότι θέλει είναι σίγουρο. Και να επιστρέψει ο Σεμέδο, θα επιστρέψει και θα δουν το εμπορικό κομμάτι της υπόθεσης. Για να τον δώσουν τον Γενάρη, και να μην έχει να παίξει από το ματς με την Λουντογκόρετς. Ο Σεμέδο δεν έμεινε εκτός ομάδας για τη γνωστή υπόθεση, αλλά για αγωνιστικούς λόγους. Ουσιαστικά υπάρχει μία πρόταση από Ισπανία. Αν είναι να έρθει στον Ολυμπιακό, δεν λέει όχι για να γυρίσει στην Ελλάδα. Το δικό μου ρεπορτάζ ότι ο Σιόβας δεν έχει μιλήσει με άλλες ομάδες. Για τον Ίβιτς δεν ξέρω…», πρόσθεσε για το θέμα του Έλληνα στόπερ.

Στη συνέχεια, μίλησε για το πλάνο του Μαρτίνς και τις πιθανότητες να προλάβει να είναι έτοιμος ο Μασούρας.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x