Stoiximan Super League

Περιμένουν τα… ευχάριστα με Κάναντι στον Ατρόμητο

Ακόμα και μέχρι το τέλος της τρέχουσας εβδομάδας περιμένουν στον Ατρόμητο το «ja» από τον Νταμίρ Κάναντι για την ανανέωση του συμβολαίου του.

Στην ευχάριστη θέση να κυνηγούν στο εξής μόνο τη βαθμολογική υπέρβαση είναι στον Ατρόμητο, αφού η εξαιρετική πορεία των Περιστεριωτών τους έφερε σε μια κατάσταση που η απόστασή του από την 5η και την 6η θέση είναι στο +14!

Πρόκειται εκτός από μια αγωνιστική και για μια οργανωτική επιτυχία, αφού οι «κυανόλευκοι» άρχισαν τη σεζόν με έναν προπονητή που δεν γνώριζε την ελληνική πραγματικότητα και με ένα ρόστερ 15 νέων ποδοσφαιριστών.

Δεδομένης της βαθμολογικής κατάστασης και των εκκρεμοτήτων που έχουν ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός στα δικαστήρια, ο Ατρόμητος… κρυφοκοιτά τις πιο πάνω θέσεις, αφού είναι μόλις στο -1 από τους «ερυθρόλευκους» και στο -3 από τον ΠΑΟΚ, οπότε όσο έχει πιθανότητες για άνοδό του στη βαθμολογία θα τις διεκδικήσει.

Αυτό που «καίει» όμως πλην των αγωνιστικών και του αγώνα με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη, είναι το θέμα της ανανέωσης του Νταμίρ Κάναντι. Ουσιαστικά, δεν έχουν διαφοροποιηθεί πολλά πράγματα συγκριτικά με το ρεπορτάζ της προηγούμενης εβδομάδας, καθώς οι συζητήσεις των δύο πλευρών, με το περιεχόμενο που έχουμε αναφέρει συνεχίζονται και οι εξαιρετικές σχέσεις τους είναι το «όπλο» για την επέκταση της συνεργασίας τους.

Ο Αυστριακός τεχνικός εκτιμά τις προσπάθειες της διοίκησης για τη συνεχή βελτίωση (σε όλους τους τομείς) της ομάδας, αλλά και την εμπιστοσύνη που του έχουν και για αυτό το λόγο θέλει να μείνει, ώστε συν τοις άλλοις να απολαύσει και τους κόπους της φετινής χρονιάς με τη συμμετοχή της ομάδας στο Europa League.

Οριστικές εξελίξεις αναμένονται ακόμα και μέχρι το τέλος της εβδομάδας, με τις πιθανότητες να είναι υπέρ του… ya του 47χρονου τεχνικού.

Παύλος Κουστέρης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x