Stoiximan Super League

Πιάνουν δουλειά Σαραβάκος-Νταμπίζας

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του Παναθηναϊκού τελείωσαν και Σαραβάκος-Νταμπίζας αρχίζουν τα ταξίδια για να σχεδιάσουν την επόμενη μέρα. Βλέπουν Φαν Ντάικ.

Ο Παναθηναϊκός νίκησε την Ξάνθη 3-0, κατέλαβε την έκτη θέση στον βαθμολογικό πίνακα της Σουπερλίγκας και μια καταστροφική χρονιά για τους «πράσινους» έλαβε τέλος. Στο «τριφύλλι» ήδη σχεδιάζουν την επόμενη μέρα που έχει πολύ, πολύ δουλειά. Το μεγαλύτερο μέρος αυτής έχουν να κάνουν οι Δημήτρης Σαραβάκος και Νίκος Νταμπίζας.

Ο διευθυντής ποδοσφαίρου και ο τεχνικός σύμβουλος του Παναθηναϊκού τσεκάρουν εισιτήρια για να τσεκάρουν παίκτες. Παίκτες που έχουν εντοπιστεί εδώ και καιρό και φαίνεται πως μπορούν να ενισχύσουν το ρόστερ. Ένας τέτοιος είναι ο Γκρέγκορ Φαν Ντάικ. Ο Ολλανδός αγωνίζεται στην ΑΕΚ Λάρνακας, είναι 31 ετών και παίζει στην θέση του χαφ. Ο Γιάννης Αναστασίου έχει δώσει το «οκ» αφού έχουν συνυπάρξει στη Ρόντα ως συμπαίκτες και γνωρίζει καλά τι μπορεί να κάνει ο Φαν Ντάικ.

Μετά το ταξίδι στην Κύπρο, οι Σαραβάκος-Νταμπίζας θα ετοιμάσουν βαλίτσες για Τσεχία προκειμένου να τσεκάρουν δύο περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που έχουν προταθεί. Τέλος, υπάρχει το ενδεχόμενο οι «πράσινοι» να ασχοληθούν και πάλι με το θέμα του Σωτήρη Κυργιάκου. Ο έμπειρος αμυντικός έμεινε ελεύθερος από την Βόλφσμπουργκ και στην περίπτωση που μειώσει το κασέ του στα δεδομένα των «πρασίνων» μπορεί να επιστρέψει στο «τριφύλλι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x