Stoiximan Super League

Σιγουριά Αλαφούζου για Ευρώπη

Βέβαιος ότι ο Παναθηναϊκός θα πάρει αδειοδότηση σε αντίθεση με τον ΠΑΣ και θα παίξει στην Ευρώπη παρουσιάστηκε ο Γ.Αλαφούζος μιλώντας στη διοικούσα επιτροπή. Πολλές μεταγραφές και αλλαγές εν όψει.

Βέβαιος πως ο Παναθηναϊκός θα αγωνιστεί στο Europa League εμφανίστηκε ο Γιάννης Αλαφούζος μιλώντας χθες στη διοικούσα επιτροπή του Παναθηναϊκού. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ εμφανίστηκε καθησυχαστικός για την αδειοδότηση των «πράσινων», αλλά και σίγουρος πως ο ΠΑΣ Γιάννινα δεν θα πάρει την άδεια να παίξει στο Europa League. Σχετικά με την εγγυητική των 12 εκατ. ευρώ που απαιτείται, δεν υπάρχει ανησυχία, καθώς ένα ποσό περίπου 7,5 εκατ. έχει διακανονιστεί ή θα διακανονιστεί προσεχώς με το Δημόσιο και τους παίκτες, ενώ τα υπόλοιπα θα υπερκαλυφθούν από την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου και το ομολογιακό δάνειο.

Ενδεικτικό της βεβαιότητας για συμμετοχή στην Ευρώπη είναι ότι επιταχύνονται οι διαδικασίες για να έχουν ολοκληρωθεί τα έργα στη Λεωφόρο εγκαίρως, προκειμένου να χρησιμοποιηθεί στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa League, ακόμη και στις 17 Ιουλίου εφόσον το πρώτο ματς είναι εντός έδρας.

Μεταγραφές και εκκαθαρίσεις

Ριζικά ανανεωμένος θα είναι ο Παναθηναϊκός της επόμενης περιόδου. Από το υπάρχον ρόστερ θα μείνουν 12-14 παίκτες. Ο λόγος για τους Καρνέζη, Καπίνο, Κοτσόλη, Ταμπάκη (γκολκίπερ), Σεϊταρίδη, Σπυρόπουλο (δεξιά μπακ), Χουχούμη (αριστερό μπακ), Τριανταφυλλόπουλο (στόπερ), Σο, Λαγό (αμυντικά χαφ), Μαυρία, Ντίνα (εξτρέμ), Φιγκερόα και Αποστολόπουλο (σέντερ φορ). Σίγουρα φεύγουν οι Κάιπερ, Βελάσκες, Φορναρόλι και Καζιγιάμα που κρίθηκαν ανεπαρκείς, αλλά και ο Σισοκό που ανήκει στη Βόλφσμπουργκ. Οι «πράσινοι» θέλουν να ξεφορτωθούν τα μεγάλα συμβόλαια των Κουίνσι, Μπουμσόνγκ, Βιτόλο και Τοτσέ, ενώ ανοικτά είναι τα πάντα για τους Μαρίνο (μειωμένες οι πιθανότητες) και Μπαρμπαρούση (δανεικός, αλλά κέρδισε πόντους με τις τελευταίες εμφανίσεις του).

Στόχος είναι να αποκτηθούν δύο ή τρεις στόπερ, ένας αριστερός μπακ, δύο μέσοι, δύο ακραίοι και ένας ή δύο επιθετικοί. Ο Γιάννης Αναστασίου και ο Δημήτρης Σαραβάκος θα παρουσιαστούν επίσημα την Τρίτη. Μαζί τους δεν θα είναι ο Νίκος Νταμπίζας, την επιλογή του οποίου εξακολουθεί να στηρίζει ο Γιάννης Αλαφούζος παρά τις αποδοκιμασίες από μερίδα οπαδών στο μπαράζ με την Ξάνθη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x