Stoiximan Super League

Πήλιος στον bwinΣΠΟΡ FM: «Εκεί ''χτυπήσαμε'' την ΑΕΚ»

Για το «μυστικό» της μεγάλης νίκης που πανηγύρισε ο ΠΑΣ Γιάννινα απέναντι στην ΑΕΚ και τη γενικότερη μεταμόρφωση της ομάδας μετά τη διακοπή μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Σταύρος Πήλιος.

Στη συνταγή που ακολούθησε ο ΠΑΣ Γιάννινα για να φτάσει στη νίκη-έκπληξη επί της ΑΕΚ αναφέρθηκε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Σταύρος Πήλιος.

Μιλώντας στην εκπομπή του Νίκου Ράλλη, ο μεγάλος πρωταγωνιστής των Ηπειρωτών στάθηκε στα ευεργετικά αποτελέσματα της διακοπής και στα ψυχικά αποθέματα που δείχνει σε όλα τα τελευταία ματς (και όχι μόνο χθες) η ομάδα.

Ερωτώμενος, δε, για το πού «χτύπησαν» τη μεγάλη αντίπαλό τους, εξήγησε ότι πόνταραν στην εκμετάλλευση των κενών χώρων από τα συχνά ανεβάσματα των μπακ και δικαιώθηκαν.

Αναλυτικά όσα είπε ο Πήλιος

Για τη μεγάλη νίκη με την ΑΕΚ: «Έδειξε χαρακτήρα η ομάδα. Κράτησε ακόμα και όταν μείωσε η ΑΕΚ στο δεύτερο ημίχρονο και μετά από ένα πολύ έντονο παιχνίδι καταφέραμε να κρατήσουμε τη νίκη».

Για τις οδηγίες που έδωσε ο προπονητής πριν το ματς: «Μας είπε ό,τι μας λέει και στα προηγούμενα ματς. Να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό και να παλεύουμε για κάθε αποτέλεσμα. Δεν είχαμε να χάσουμε κάτι και φάνηκε και χθες πως όταν το θέλεις πάρα πολύ και το βγάζεις στο χορτάρι, δεν θα χάσεις».

Για το πού «χτύπησαν» την ΑΕΚ: «Είναι επιθετική ομάδα η ΑΕΚ. Βγάζει και τα δυο μπακ ψηλά στο γήπεδο. Διαβάσαμε το παιχνίδι και βγήκαμε στην κόντρα με άμεσες πάσες. Έπιασε και βάλαμε αυτά τα δυο γκολ».

Για τη συνεργασία με τον Ριένστρα στο πρώτο γκολ: «Το έχουμε ξανακάνει στην προπόνηση, πάντα μου φωνάζει να του δίνω εκεί την μπάλα. Οπότε δεν ήταν δύσκολο για μένα να τον βρω και όπως του είπα και χθες, ευτυχώς που το έβαλε».

Για τη μεταμόρφωση του ΠΑΣ μετά τη διακοπή: «Μας βοήθησε η διακοπή για να δούμε τι φταίει και ήμασταν τόσο χαμηλά. Φάνηκε και με τον Ολυμπιακό και με τη Λαμία. Ήταν καθαρά ψυχολογικό το θέμα γιατί είμαστε καλή ομάδα και πιστεύω ότι αυτό θα φανεί και στη συνέχεια».

Για το φετινό πρωτάθλημα: «Είναι πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, τόσο στην κορυφή, όσο και στην ουρά όλοι είναι πολύ κοντά και κανείς δεν αισθάνεται ήρεμος».

Για τον «τελικό» με τον Λεβαδειακό: «Είναι πολύ σημαντικό το ματς με τον Λεβαδειακό, ίσως και δυσκολότερο από όσο με την ΑΕΚ. Πρέπει να πάρουμε τη νίκη».

Για το ποιον παίκτη της ΑΕΚ ξεχώρισε: «Μου έκανε μεγάλη εντύπωση ο Λιβάι Γκαρσία, δεν υπάρχει παίκτης με τέτοια προσόντα. Και ο Άμραμπατ ήταν δύσκολος, αλλά γενικά υπήρχε μεγάλη ποιότητα στους παίκτες της ΑΕΚ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x