Stoiximan Super League

Τσιντώτας: «Δεν θέλω να πω τίποτα για το ματς, ήταν ιδιαίτερο παιχνίδι για μένα»

Οι δηλώσεις του Παναγιώτη Τσιντώτα για το παιχνίδι του ΠΑΣ Γιάννινα με την ΑΕΚ.

Ιδανικό ήταν το ντεμπούτο του Παναγιώτη Τσιντώτα με τη φανέλα του ΠΑΣ Γιάννινα, με τον Έλληνα πορτιέρε να πραγματοποιεί σημαντικές επεμβάσεις απέναντι στην ΑΕΚ, βοηθώντας τους Γιαννιώτες να φτάσουν σε ένα τόσο σημαντικό τρίποντο (2-1).

Με δηλώσεις του στην κάμερα της Nova, ο 29χρονος κίπερ ρωτήθηκε για το παιχνίδι στους «Ζωσιμάδες», λέγοντας πως ήταν ένα ιδιαίτερο ματς για εκείνον, καθώς έπαιζε κόντρα στην πρώην του ομάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Παναγιώτη Τσιντώτα:

Για το παιχνίδι: «Καλή χρονιά σε όλους. Ήταν ένα ιδιαίτερο παιχνίδι για μένα. Δεν θέλω να μιλήσω γι’ αυτό, αλλά στον άνθρωπο που με έχει βοηθήσει πάρα πολύ από την αρχή, στον Λεβαδειακό και τώρα συναντηθήκαμε εδώ, τον κ. Γιάννη Πλαβούκο. Όπως με βοήθησε τότε, τώρα συναντηθήκαμε ξανά και μου έχει δώσει πάλι όσα χρειάζομαι για να επανέλθω. Απόψε προσπάθησα να βοηθήσω κι εγώ την ομάδα μου. Όπως και όλα τα παιδιά προσπάθησαν 90 λεπτά. Μη μιλάμε μόνο για μένα. Δεν θέλω να πω τίποτα για το ματς. Ήταν ιδιαίτερο παιχνίδι για μένα, δεν θέλω να μπω σε αυτή τη διαδικασία».

Για τον Αραούχο που άλλαξαν φανέλας στο τέλος του αγώνα: «Ο Σέρχιο είναι ένα εξαιρετικό παιδί. Ήμασταν τρία χρόνια στην ΑΕΚ. Του εύχομαι τα καλύτερα και να είναι υγιής».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x