Stoiximan Super League

«Προς Τσίβας ο Πινέδα, προσφέρει περισσότερα χρήματα - Η ΑΕΚ θέλει δανεισμό»

Σύντομα αναμένεται να πάρει την απόφαση για το μέλλον του ο Ορμπελίν Πινέδα, με Μεξικανό δημοσιογράφο να αναφέρει πως η πρόταση της Τσίβας είναι η καλύτερη οικονομικά που έχει ο ποδοσφαιριστής.

Το σίριαλ με τον Ορμπελίν Πινέδα συνεχίζεται. Ο 25χρονος χαφ αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, αφού δεν υπολογίζεται στη Θέλτα και ψάχνει την ομάδα που θα συνεχίσει.

Ο Μεξικανός δημοσιογράφος Ιγκνάσιο Σουάρες αναφέρει νεότερα από την όλη υπόθεση, βάζοντας στο... κάδρο μόνο την Τσίβας και την ΑΕΚ.

Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος υποστηρίζει πως ο Πινέδα δεν θα βρει καλύτερη πρόταση από αυτή της Τσίβας, αφού οικονομικά είναι η υψηλότερη. Παράλληλα, αναφέρει πως η ομάδα από την Γουαδαλαχάρα έχει ως μεγάλο αντίπαλο την ΑΕΚ και τον πρώην προπονητή του ποδοσφαιριστή, τον Ματίας Αλμέιδα.

Καταλήγει δε, πως είναι η ώρα για τον Ορμπελίν Πινέδα να αποφασίσει ποια θα είναι η επόμενη ομάδα του...




Ακριβώς από κάτω υπάρχει ένα τιτίβισμα απάντηση ενός ακόμη δημοσιογράφου από το Μεξικό, ο οποίος αναφέρει πως η ΑΕΚ ζητά δανεισμό του ποδοσφαιριστή κάτι που δεν θέλει η Θέλτα και για αυτόν τον λόγο έχει φτάσει σε συμφωνία με την Τσίβας. Παρόλα αυτά, δεν έχει γίνει γνωστή η απόφαση του Πινέδα και αν επιθυμεί να επιστρέψει στην πατρίδα του.


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x