Stoiximan Super League

Νικολακόπουλος: «Πολύ σημαντικό για τον Ολυμπιακό που ανεβάζει στροφές ο Χουάνγκ»

Ακούστε το σχόλιο του Κώστα Νικολακόπουλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Το δικό του σχόλιο για το παιχνίδι του Ολυμπιακού στη Λαμία ενόψει και του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο Καραϊσκάκη, έκανε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Συγκεκριμένα, ο ρεπόρτερ της ομάδας στάθηκε μεταξύ άλλων στην καλή παρουσία του Χουάνγκ Ιν-Μπομ, ο οποίος είχε φανεί από το προηγούμενο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό ότι ανεβάζει στροφές και αυτό είναι σημαντικό, καθώς ο Κορεάτης είναι ένας από τους δυο-τρεις καλύτερους παίκτες της ομάδας.

Στη συνέχεια, σχολίασε και το χθεσινό ντέρμπι ΠΑΟΚ-ΑΕΚ και θυμήθηκε ότι μετά το 0-0 του Ολυμπιακού στην Τούμπα, ο Μίτσελ τα είχε «ακούσει» και υπογράμμισε πως ο Ολυμπιακός μπορεί να μην εντυπωσιάζει, αλλά μαζεύει βαθμούς, έχει σταθερά μειώσει τη διαφορά από την κορυφή και πλέον περιμένει τα ντέρμπι με Παναθηναϊκό και ΑΕΚ.

Αναφερόμενος τέλος στο παιχνίδι στη Λαμία, είπε ότι ξεκίνησε πάρα πολύ στραβά για τον Ολυμπιακό, με δοκάρι και άλλη ευκαιρία της Λαμίας και θλάση του Γκαρί Ροντρίγκες μέσα στα πρώτα 5-6 λεπτά, επισημαίνοντας ότι ατυχώς ο Αφρικανός μεσοεπιθετικός έσπασε αυτή τη φορά ρεκόρ με τραυματισμό μόλις στο 3ο λεπτό.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x