Stoiximan Super League

Πόποβιτς: «Θέλει να με βελτιώσει»

Στόχο τη βελτίωση του Δημήτρη Πόποβιτς έχει ο Άγγελος Αναστασιάδης, όπως δήλωσε ο νεαρός άσος μετά το τέλος του χθεσινού αγώνα του ΠΑΟΚ με την Ντνίπρο.

Μία θέση στο ρόστερ του ΠΑΟΚ της επόμενης σεζόν προσπαθεί να κερδίσει ο Δημήτρης Πόποβιτς, ο οποίος έχει καταφέρει να τραβήξει την προσοχή και το ενδιαφέρον του Άγγελου Αναστασιάδη.

Ο ταλαντούχος μεσοεπιθετικός μίλησε για την εικόνα του «Δικεφάλου του Βορρά» με την Ντνίπρο και τόνισε ότι ο προπονητής του εκείνο που θέλει είναι να τον κάνει καλύτερο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο νεαρός άσος στους εκπροσώπους του Τύπου

Για τη χθεσινή ήττα του ΠΑΟΚ από την Ντνίπρο:

«Παίζαμε με μία ομάδα πολύ δυνατή σε σχέση και με την Σταντάρ Λιέγης. Ή ήττα δεν μπορεί να ικανοποιεί ποτέ ως αποτέλεσμα. Είμαστε ο ΠΑΟΚ και θέλουμε πάντα να κερδίζουμε. Αυτή η ομάδα ήταν πιο έτοιμη και έχει δώσει περισσότερα παιχνίδια. Εμείς ήμασταν και πιο κουρασμένοι, αλλά και πάλι προσπαθήσαμε για το καλύτερο».

Για το τι κρατάει από αυτό το παιχνίδι:

«Σίγουρα το μόνο που δεν κρατάμε είναι το αποτέλεσμα. Από εκεί και πέρα θεωρώ ότι είχαμε καλή παρουσία, προσπαθήσαμε να βγάλουμε πράγματα που μας ζητάει και ο προπονητής στην προπόνηση».

Για την αντίδραση του «Δικεφάλου του Βορρά» μετά το γκολ που δέχθηκε:

«Τις περισσότερες φορές μετά από ένα γκολ που δέχεσαι πέφτεις. Εμείς προσπαθήσαμε να βάλουμε ένα γκολ για την ισοφάριση αλλά δεν το καταφέραμε».

Για το αν αισθάνεται ότι ο Άγγελος Αναστασιάδης του δείχνει εμπιστοσύνη, αφού συνέχεια του κάνει παρατηρήσεις:

«Όλα αυτά θα κριθούν στην συνέχεια. Όταν πάντως ένας προπονητής ασχολείται συνέχεια μαζί σου και κάνει παρατηρήσεις θέλει σίγουρα να σε βελτιώσει».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x