Stoiximan Super League

«Βρίσκω ξανά τον εαυτό μου στον Παναθηναϊκό»

Εμφανώς ικανοποιημένος από την κλήση του στην εθνική Κροατίας, εμφανίστηκε ο Ντάνιελ Πράνιτς, σε δηλώσεις που έκανε στα Μέσα της χώρας του. Αναφορά στον Παναθηναϊκό, έκανε ο Κροάτης.

Ο διεθνής ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, Ντάνιελ Πράνιτς, μίλησε για την κλήση του στην εθνική ομάδα της Κροατίας για τα παιχνίδια μπαράζ με την Ισλανδία,για την πρόκριση στο Μουντιάλ της Βραζιλίας, λέγοντας ότι δεν περίμενε πότε να ξανά παίξει με το εθνόσημο της χώρας του.

Επίσης έκανε λόγο και για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος του δίνει την ευκαιρία να επιστρέψει σε υψηλό επίπεδο. Ωστόσο αναφέρθηκε και στους λόγους που τον έκαναν να γυρίσει στην Κροατία αλλά και για τον προπονητή της ομάδας, Νίκο Κόβατς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στους Κροάτες:

Οι Κροάτες ρώτησαν τον Πράνιτς και για την αλλαγή λουκ, την παρουσία του στον Παναθηναϊκό, καθώς και για την πρώτη του ημέρα στην Εθνική ομάδα:

«Άλλαξα λίγο το λουκ. Δεν είναι τόσο σημαντικό. Μπορώ να πω ότι παίζω αρκετά καλά στον Παναθηναϊκό και βρίσκω ξανά τον εαυτό μου. Χαίρομαι που είμαι ξανά στην Εθνική. Για να είμαι ειλικρινής, έχω λίγο άγχος και τρακ... Αυτό που θέλω είναι να πάμε καλά στα παιχνίδια με την Ισλανδία. Είμαστε η Κροατία και θα περάσουμε στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου».

Ο Ντάνιελ Πράνιτς αναφέρθηκε και στην παρουσία του Νίκο Κόβατς στον πάγκο της Κροατίας:

«'Ήταν εξαιρετικός παίκτης και είμαι σίγουρος ότι θα γίνει και εξαιρετικός προπονητής. Βέβαια ο χρόνος θα το δείξει και τα επόμενα δύο παιχνίδια είναι πολύ σημαντικά. Του εύχομαι ότι καλύτερο και πιστεύω ότι θα οδηγήσει την Κροατία στο Μουντιάλ».

Δηλώσεις για την κλήση του Ντάνιελ Πράνιτς έκανε και ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Κροατίας, Νίκο Κόβατς.

«Ο Πράνιτς έχει την ικανότητα να αγωνιστεί σε πολλές θέσεις στην ενδεκάδα και κλήθηκε επειδή είναι ποιοτικός ποδοσφαιριστής. Έχει αγωνιστεί σε μεγάλους συλλόγους και μπορεί να καλύψει τρεις ή τέσσερις θέσεις στον αγωνιστικό χώρο. Γι' αυτό είναι εδώ, θα δούμε πως θα τον αξιοποιήσουμε. Δεν θέλω να αποκαλύψω την ενδεκάδα, στην συγκεκριμένη θέση έχουν αγωνιστεί στο παρελθόν οι Σίμουνιτς, Πράνιτς, Λόβρεν και Τσόρλουκα» είπε χαρακτηριστικά ο νέος προπονητής της Εθνικής Κροατίας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x