Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Πρέπει να είναι σε κάθε ματς συγκεντρωμένος ο Παναθηναϊκός»

Ακούστε τα όσα ανέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο ρεπόρτερ του Παναθηναϊκού, Τάσος Νικολογιάννης.

Απόλυτα συγκεντρωμένος και ιδιαίτερα προσεκτικός σε κάθε παιχνίδι του πρέπει να είναι ο Παναθηναϊκός, όπως σχολίασε Τάσος Νικολογιάννης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 με αφορμή την εικόνα του «τριφυλλιού» στο μεσοβδόμαδο παιχνίδι με τον Ατρόμητο για το Κύπελλο Ελλάδας.

«Ο Παναθηναϊκός πήγε περισσότερο συγκεντρωμένος στο Περιστέρι. Αυτό είναι το πρόβλημα της ομάδας και οι παίκτες πρέπει να καταλάβουν ότι πρέπει σε όλα να είναι στο 100% η συγκέντρωσή τους», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Τώρα υπάρχει το ματς με τον ΟΦΗ, ο οποίος είναι αήττητος εκτός έδρας. Από την πλευρά του, ο Παναθηναϊκός έχει ως όπλο την Λεωφόρο, η οποία θα φιλοξενήσει κανονικά κόσμο μετά τη δικαίωση για την έφεση που άσκησε στην ποινή για τα δύο ματς κεκλεισμένων των θυρών με τους Κρητικούς και τον ΠΑΟΚ».

Καταλήγοντας, υπογράμμισε: «Θα χρειαστεί συγκέντρωση και μεγάλη προσπάθεια. Αγωνιστικά, δεν υπάρχουν προβλήματα και κατά πάσα πιθανότητα θα πάει με την ίδια ενδεκάδα που αγωνίστηκε την Τετάρτη, ενώ υπάρχει ένα ερωτηματικό για τον Βιτάλ».

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x