Stoiximan Super League

Τρέχει για Μίλαν ο Τσόσιτς – Αναμονή για Τσιγκρίνσκι

Αρκετές πιθανότητες να προλάβει το ματς με τη Μίλαν στο «Σαν Σίρο» έχει ο Ούρος Τσόσιτς. Τα αποτελέσματα από τις ακτινογραφίες του Τσιγκρίνσκι περιμένουν στο ιατρικό τιμ της ΑΕΚ.

Θλάση πρώτου βαθμού υπέστη τελικά ο Ούρος Τσόσιτς. Ο Σέρβος στόπερ που είχε αντικατασταθεί στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης με την Αούστρια Βιέννης εκτιμάται πως θα μείνει στα pits για περίπου δύο εβδομάδες.

Βέβαια για το ματς που ακολουθεί με την Ξάνθη στα Πηγάδια, μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος, ο αμυντικός της Ένωσης δεν υπολογίζεται αφού είναι τιμωρημένος από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Το αμέσως επόμενο παιχνίδι των κιτρινόμαυρων είναι κόντρα στη Μίλαν για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Europa και όλα δείχνουν πως θα είναι σε θέση να ταξιδέψει και να αγωνιστεί στην Ιταλία.

Όσον αφορά την κατάσταση του Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, ο οποίος ταξίδεψε στην Ιταλία για να τσεκαριστεί το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στο χέρι, στο ιατρικό τιμ της ΑΕΚ περιμένουν να πάρουν στα χέρια τους τα αποτελέσματα της ακτινογραφίας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x