Stoiximan Super League

Προπονητής Λεβερκούζεν: «Καλή και τεχνική ομάδα ο Παναθηναϊκός - Μου άρεσε πολύ»

Διαβάστε τις δηλώσεις του Χεράρδο Σεοάρε μετά το φιλικό ματς του Παναθηναϊκού με την Μπάγερ Λεβερκούζεν.

Το εγκώμιο του Παναθηναϊκού έπλεξε ο προπονητής της Λεβερκούζεν μετά την φιλική αναμέτρηση των δύο ομάδων την Κυριακή.

«Ο Παναθηναϊκός είναι μία πραγματικά καλή και τεχνική ομάδα. Του αρέσει να έχει την κατοχή της μπάλας και να πιέζει ψηλά τον αντίπαλο. Πιστεύω ότι ήταν ένα πολύ ισορροπημένο παιχνίδι», ανέφερε ο Χεράρδο Σεοάνε και πρόσθεσε:

«Μου άρεσε πολύ ο Παναθηναϊκός σαν αντίπαλος. Έχει πολύ καλές ιδέες στο παιχνίδι του και στο πως χειρίζεται τις καταστάσεις όταν έχει την μπάλα στην κατοχή του. Σίγουρα και οι δύο ομάδες δεν δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες, αλλά συνολικά για το χρονικό σημείο που βρισκόμαστε και οι δύο στην καλοκαιρινή προετοιμασία μας, ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι».

Ο Ισπανοελβετός τεχνικός μίλησε και στους Γερμανούς ρεπόρτερ για το ανεπίσημο ντεμπούτο του Χλόζεκ με τη φανέλα της Μπάγερ:

«Έχει πολύ καλές προδιαγραφές, είναι αποφασισμένος και δυνατός. Ξέρει ότι πλέον τα πράγματα θα είναι πιο έντονα μαζί μας και χρειάζεται ακόμα λίγο χρόνο, αλλά σίγουρα είναι μια σημαντική προσθήκη για το μέλλον. Σε γενικές γραμμές, κόντρα στον Παναθηναϊκό κάναμε άλλη μία καλή προπόνηση. Πάνω από όλα, ήμασταν πολύ συμπαγείς αμυντικά και δώσαμε λίγα πράγματα στον αντίπαλό μας», κατέληξε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x