Stoiximan Super League

Πρόστιμο περιμένουν στον Παναθηναϊκό για το φιλικό στο Περιστέρι

Αισιόδοξοι ότι η ομάδα δεν θα μπει σε μεγάλους μπελάδες για τα γεγονότα στο φιλικό με τον Ατρόμητο είναι οι διοικούντες τον Παναθηναϊκό.

Όπως είναι γνωστό η Πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ κάλεσε σε απολογία την ΠΑΕ Παναθηναϊκός για τα επεισόδια των οπαδών του στο φιλικό παιχνίδι εμ τον Ατρόμητο, που έγινε στο Περιστέρι στις 8 Σεπτεμβρίου.

Οι άνθρωποι του τριφυλλιού εκτιμούν ότι το πρόστιμο θα είναι χρηματικό και δεν θα επιβαρυνθεί η ομάδα με κάτι παραπάνω. Η αισιοδοξία πηγάζει από το γεγονός, ότι ο διαιτητής δεν έγραψε κάτι επιβαρυντικό στο φύλλο αγώνα. Ωστόσο, επειδή οι πράσινοι έχουν δει πολλά τα τελευταία χρόνια περιμένουν να γνωστοποιηθεί η ποινή.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x