Stoiximan Super League

Προτάθηκε ο Σκάζνι, πολλές οι σκέψεις στον Ατρόμητο

Ελεύθερος έμεινε από τη Σπάρτα Πράγας ο Ζντένεκ Σκάζνι και η περίπτωσή του έχει προταθεί και εξετάζεται από τον Ατρόμητο, παρ' όλα αυτά τίποτα δεν θεωρείται δεδομένο για την υπόθεση νέου τεχνικού.

Όσο ο Ατρόμητος μένει χωρίς μόνιμη λύση προπονητή, οι προτάσεις στο Περιστέρι φτάνουν συνεχώς σε ό,τι αφορά τον διάδοχο του Τραϊανού Δέλλα και το τελευταίο όνομα που προέκυψε εσχάτως είναι αυτό του Ζντένεκ Σκάζνι.

Ο Τσέχος τεχνικός που οδήγησε τη Σπάρτα Πράγας στα προημιτελικά του περσινού Europa League έλυσε τη συνεργασία του με τους δευτεραθλητές Τσεχίας μετά την εντός έδρας ήττα από τη Σλάβια Πράγας και πλέον είναι ελεύθερος να συνεχίσει την καριέρα του σε ομάδα της αρεσκείας του, με τον ίδιο να δηλώνει στον ΣΠΟΡ FM ότι θα ήθελε να δουλέψει εκ νέου στη χώρα μας.

Η περίπτωσή του έχει κάνει «γκελ» στους ιθύνοντες του Ατρόμητου, ωστόσο δεν έχει παρθεί καμία απόφαση για το αν τελικά θα γίνει και κίνηση για τη σύναψη συνεργασίας με τον 59χρονο τεχνικό και ο λόγος ακούει στο όνομα του Γιώργου Κορακάκη.

Ο νεαρός τεχνικός εκτός από το ότι άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις στη διαχείριση του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης, έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη άπαντων με τον τρόπο που δουλεύει, αλλά και της προετοιμασίας για κάθε παιχνίδι.

Δεν αποτελεί, λοιπόν, καμία υπερβολή να ειπωθεί ότι αυτή τη στιγμή η διοίκηση των Περιστεριωτών έχει «ευχάριστο πονοκέφαλο» σε ό,τι αφορά αυτό το ζήτημα και ακόμα δεν έχει πάρει καμία οριστική απόφαση.

Το σίγουρο είναι ένα: Ο Γιώργος Κορακάκης αρχίζει από σήμερα μαζί με τους παίκτες του την προετοιμασία του αγώνα της Δευτέρας με την Ξάνθη, από την εικόνα του οποίου -όχι το αποτέλεσμα- θα προκύψουν αρκετά συμπεράσματα.

Παύλος Κουστέρης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x